« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!wsisiz.edu.pl!news.a tman.pl!news.nask.pl!news.man.poznan.pl!pwr.wroc.pl!panorama.wcss.wroc.pl!not-f or-mail From: Ula Kapala <u...@h...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Co z kabaczka? Date: Mon, 16 Sep 2002 15:51:34 +0200 Organization: Politechnika Wroclawska Lines: 21 Message-ID: <3...@h...pl> References: <4...@n...onet.pl> NNTP-Posting-Host: iank.ch.pwr.wroc.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2; format=flowed Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: panorama.wcss.wroc.pl 1032184031 27999 156.17.55.70 (16 Sep 2002 13:47:11 GMT) X-Complaints-To: a...@n...pwr.wroc.pl NNTP-Posting-Date: 16 Sep 2002 13:47:11 GMT User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Win98; en-US; rv:1.0rc2) Gecko/20020510 MultiZilla/v1.1.21 X-Accept-Language: pl, en-us, en Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:128250 Ukryj nagłówki Zasadniczo z kabaczka można to samo co z cukinii: |
Zobacz także