Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Cos z Chin

Grupy

Szukaj w grupach

 

Cos z Chin

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2001-11-15 11:25:45

Temat: Cos z Chin
Od: "Nict" <p...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Witam! Jestem tu po raz pierwszy wiec WITAM!

Od razu pytanie: czy ktos wie jak zrobic takie ciasto w jakim najczesciej
podawany jest kurczak w chinskich lub witnamskich knajpkach?? Jest to takie
slodkawe, chrupiace, grube ciasto - jakby panierka.. Jesli ktos wie to
prosze o pomoc:-))


Pozdrawiam serdecznie
Michal


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2001-11-15 13:37:03

Temat: Re: Cos z Chin
Od: "Bozena" <b...@s...pw.edu.pl> szukaj wiadomości tego autora

> Witam! Jestem tu po raz pierwszy wiec WITAM!

Witam Cie serdecznie :o))))

> Od razu pytanie:

A wkuuupne ??? ;o)))

> czy ktos wie jak zrobic takie ciasto w jakim najczesciej
> podawany jest kurczak w chinskich lub witnamskich knajpkach?? Jest to
takie
> slodkawe, chrupiace, grube ciasto - jakby panierka.. Jesli ktos wie to
> prosze o pomoc:-))

Gdzies kiedys w archiwum chyba widzialam cos na temat panierki kokosowej,
ale nie jestem do konca pewna. Sprobuje odnalezc. Ci tez polecam nasze
archiwum: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia - tam jest wszystko, a nawet
wiecej. Tylko wroc z tamtad!

Bozenka z Wilna :o)
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ICQ 81838200
http://bozena.samorzad.pw.edu.pl
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
========================================
Galeria grupy: http://www.pl-rec-kuchnia.prv.pl/
Archiwum: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia
========================================



› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-11-15 14:17:48

Temat: Re: Cos z Chin
Od: Waldemar Krzok <w...@z...fu-berlin.de> szukaj wiadomości tego autora

> > czy ktos wie jak zrobic takie ciasto w jakim najczesciej
> > podawany jest kurczak w chinskich lub witnamskich knajpkach?? Jest to
> takie
> > slodkawe, chrupiace, grube ciasto - jakby panierka.. Jesli ktos wie to
> > prosze o pomoc:-))

może być na przykład mąka ziemniaczana z sosem sojowym.

Waldek

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2001-11-15 15:16:20

Temat: Re: Cos z Chin
Od: "maua piegowata" <m...@a...pl> szukaj wiadomości tego autora

:-))
>
> Gdzies kiedys w archiwum chyba widzialam cos na temat panierki kokosowej,
> ale nie jestem do konca pewna. Sprobuje odnalezc. Ci tez polecam nasze
> archiwum: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia - tam jest wszystko, a nawet
> wiecej. Tylko wroc z tamtad!
>
> Bozenka z Wilna :o)

panierka z kokosem to nic innego jak zastompienie bulki tarej samymi
wiorkami kokosowymi. Niejednokrotnie panierowalam tak wlasnie kurczaka. a z
przypraw jedynie sol
ot i cala tajemnica panierki

pozdry Monika


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

niemcy i mleko w proszku
red curry
Relacja na zywo z pieczenia szarlotki w/g Castle
Re: co zrobic?
red curry

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »