« poprzedni wątek | następny wątek » |
11. Data: 2005-12-11 13:55:59
Temat: Re: Dziekuje wszystkim>>Po lekturze postow wybieram:
>>maka, jajko, bulka, jajko, bulka + mocne dociskanie
> Rany...to jakas przepowiednia czy sposob na odciski??
> Pierz, zadumany nad kryptycznym postem Topka
Mantra :>
--
topek-> jak zawsze pozdrawiajacy
"Osiedle z wielkiej płyty, co dzień staję jak wryty,
Jak tak można pobudować takie gówno"
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
12. Data: 2005-12-11 15:55:28
Temat: Re: Dziekuje wszystkimOn Sun, 11 Dec 2005 14:55:59 +0100, topek
<t...@p...pl-mowilem-ze-
bolki> wrote:
>>>Po lekturze postow wybieram:
>>>maka, jajko, bulka, jajko, bulka + mocne dociskanie
>> Rany...to jakas przepowiednia czy sposob na odciski??
>> Pierz, zadumany nad kryptycznym postem Topka
>
>Mantra :>
Aaa, dobrze. rozumiem. Mozna zmodyfikowac - jajko, bulka, jajko,
bulka, serek, chrzan? :P
Pierz
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
13. Data: 2005-12-11 17:26:26
Temat: Re: Dziekuje wszystkimTo daj znać jak efekty :P
--
morghul
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
14. Data: 2005-12-11 21:08:26
Temat: Re: [Po archiwum] Panierke gruba, chrupiaca dobra chce :)
Użytkownik "topek"
<t...@p...pl-mowilem-ze-
bolki> napisał w
wiadomości news:439ac293$1@news.home.net.pl...
> Witam,
> po wpisaniu w googlach w archiwum grupy: "panierka" 95% postow kreci sie
> wokol panierki a'la KFC a ja nie chce takiej panierki (choc podobna),
> chce zeby panierka byla gruba, grupiaca. Kupilismy z kobitka piers
> kurczakowa i jutro na obiad maja byc dobre "schabowe" z dobra panierka.
> Do tej pory robilismy panierke tak: roztrzepalismy jajko, umoczylismy
> mieso, potem w bulce tartej obtoczylismy ale panierka nie wychodzila
> zbyt spektakularna (cienka jak papier) a do tego miala tendencje do
> odklejania sie od kotletow.
> Napredce znalazlem taka fotke w sieci:
>
http://www.seelyfamily.com/blog/hello/825675/640/Vie
nna%20Trip21-2005.03.14-
02.21.30.jpg
> z panierka, jaka bym chcial uzyskac :>
>
>
> RATUNKU :>
>
>
> --
> topek-> jak zawsze pozdrawiajacy
------------------------------------
a ja lubie:
-bulka
-jajko
-platki migdalowe lub mielone orzechy lub sezam
pozdrawiam,
Y
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
15. Data: 2005-12-12 14:50:31
Temat: Re: [Po archiwum] Panierke gruba, chrupiaca dobra chce :)topek wrote:
> Witam,
> po wpisaniu w googlach w archiwum grupy: "panierka" 95% postow kreci sie
> wokol panierki a'la KFC a ja nie chce takiej panierki (choc podobna),
> chce zeby panierka byla gruba, grupiaca. Kupilismy z kobitka piers
> kurczakowa i jutro na obiad maja byc dobre "schabowe" z dobra panierka.
> Do tej pory robilismy panierke tak: roztrzepalismy jajko, umoczylismy
> mieso, potem w bulce tartej obtoczylismy ale panierka nie wychodzila
> zbyt spektakularna (cienka jak papier) a do tego miala tendencje do
> odklejania sie od kotletow.
> Napredce znalazlem taka fotke w sieci:
> http://www.seelyfamily.com/blog/hello/825675/640/Vie
nna%20Trip21-2005.03.14-02.21.30.jpg
>
> z panierka, jaka bym chcial uzyskac :>
>
>
> RATUNKU :>
>
>
A moze w jajku i płatkach kukurydzianych? Chrupiące wychodzi i złociste :)
Pozdrawiam.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |