| « poprzedni wątek | następny wątek » |
11. Data: 2008-02-19 22:09:03
Temat: Re: Farsz do gołąbkówOn Tue, 19 Feb 2008 20:17:06 +0100, "MONI|<A" <moni|<...@p...wp.pl>
wrote:
>> Zosta?o mi tego troch?, a nie mam ochoty robi? jutro kolejnych go??bków
>> (kto by mia? ochot? na go??bki 2 dni z rz?du). Mo?na co? z tego
>> wykombinowa?, czy pocz?stowa? psa?
>>
>> --
>>
>> Paulinka
>
>mo?esz zrobi? papryk? faszerowan?
>
>Pozdrawiam
>
>Monika
>
Oooo, dobry pomysl!
albo cukinie/kabaczka tez
trys
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
12. Data: 2008-02-19 22:11:10
Temat: Re: Farsz do gołąbkówOn Tue, 19 Feb 2008 22:23:23 +0100, Als <1...@1...pl>
wrote:
>Dnia Tue, 19 Feb 2008 19:12:38 +0100, Paulinka napisał(a):
>
>> Witam,
>>
>> Zostało mi tego trochę, a nie mam ochoty robić jutro kolejnych gołąbków
>> (kto by miał ochotę na gołąbki 2 dni z rzędu). Można coś z tego
>> wykombinować, czy poczęstować psa?
>
>Jak nie masz z tym co zrobić, to ja się poświęcę i zjem :) Ja gołąbki mogę
>i przez tydzień non stop (tylko nie ma takich chętnych, żeby robić w
>ilościach hurtowych).
Ja robie hurtowo! Ja! ale i jemy hurtowo. Do tygodnianie
dociagne, bo rodzina sie buntuje ale tez moge jak Ty jesc
golabki...gesty sos pomidorowy i jeszcze do tego smietana i lba z
sagana nie wyjmuje ;)
trys
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
13. Data: 2008-02-20 07:02:05
Temat: Re: Farsz do gołąbkówUżytkownik "Paulinka" <paulinka503@przecz_ze_spamem.wp.pl> napisał w
wiadomości news:fpf693$l8k$2@atlantis.news.tpi.pl...
>
> Witam,
>
> Zostało mi tego trochę, a nie mam ochoty robić jutro kolejnych gołąbków
> (kto by miał ochotę na gołąbki 2 dni z rzędu). Można coś z tego
> wykombinować, czy poczęstować psa?
>
Ja zawsze robię dużo i mrożę. Gołąbki u mnie to jedno z kół ratunkowych
(poza gulaszem i bitkami wołowymi) jak nic nie chce się robić.
Pozdrowienia
Tomek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
14. Data: 2008-02-20 07:37:16
Temat: Re: Farsz do gołąbków
Użytkownik "Aicha" <b...@t...ja> napisał w wiadomości
news:fpfc9k$cmb$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Użytkownik "Paulinka" napisał:
>
>> Tylko co tam można wrzucić, pieczarki, paprykę?
>
> Groszek, pieczarki. Paprykę kolorową i/lub czerwoną fasolę, kukurydzę,
> z jakimś ostrym sosem. Hmmm... jak mi jeszcze cos przyjdzie do głowy,
> to wrzucę :)
>
na spod mozna (wiem wiem dziwne polaczenie, ale jadlem kiedys i smakowalo)
ziemniaki, na to toto nadzienie, na to cebule, pieczarki, pomirory, posypac
tartym zoltym, zapiec, podawac z czerwonym wytrawnym (polwytrawnym)
mozna tez dac na spod pory, na to nadzienie, zapiec pod beszamelem (tez
dziwne ale smaczne)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
15. Data: 2008-02-20 08:30:41
Temat: Re: Farsz do gołąbkówPaulinka pisze:
> (kto by miał ochotę na gołąbki 2 dni z rzędu).
Ja! Ja! Gołąbki własnej roboty mogę jeść nawet 3 dni z rzędu :-).
Pozdrawiam
Ewa
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
16. Data: 2008-02-20 09:30:27
Temat: Re: Farsz do gołąbkówmedea pisze:
> Ja! Ja! Gołąbki własnej roboty mogę jeść nawet 3 dni z rzędu :-).
Ja tez bym zjadła, qrde, ale smaka mi narobiłyście;-(z sosikiem
pomidorowym, moje mamy. Do dzisiaj nie wiem jak ona go robi;-)
--
Gosia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
17. Data: 2008-02-20 10:10:43
Temat: Re: Farsz do gołąbkówOn Wed, 20 Feb 2008 08:37:16 +0100, "Misiek" <p...@o...pl> wrote:
>
>Użytkownik "Aicha" <b...@t...ja> napisał w wiadomości
>news:fpfc9k$cmb$1@atlantis.news.tpi.pl...
>> Użytkownik "Paulinka" napisał:
>>
>>> Tylko co tam można wrzucić, pieczarki, paprykę?
>>
>> Groszek, pieczarki. Paprykę kolorową i/lub czerwoną fasolę, kukurydzę,
>> z jakimś ostrym sosem. Hmmm... jak mi jeszcze cos przyjdzie do głowy,
>> to wrzucę :)
>>
>
>na spod mozna (wiem wiem dziwne polaczenie, ale jadlem kiedys i smakowalo)
>ziemniaki, na to toto nadzienie, na to cebule, pieczarki, pomirory, posypac
>tartym zoltym, zapiec, podawac z czerwonym wytrawnym (polwytrawnym)
>
>
>mozna tez dac na spod pory, na to nadzienie, zapiec pod beszamelem (tez
>dziwne ale smaczne)
>
Jakie dziwne! Raczej brzmi zachecajao i smacznie
trys, co musi pory dopisac do listy zakupow. I pieczarki
K.T. - starannie opakowana
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
18. Data: 2008-02-20 12:05:30
Temat: Re: Farsz do gołąbków odświeżę rodzinie smak faszerowanej
> cebuli, też wychodzi pyszna.
>
to ja poprosze o przepis :-)
Pozdrawiam
Monika
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
19. Data: 2008-02-20 16:06:10
Temat: Re: Farsz do gołšbkówKrysia Thompson pisze:
> Ja robie hurtowo! Ja! ale i jemy hurtowo. Do tygodnianie
> dociagne, bo rodzina sie buntuje ale tez moge jak Ty jesc
> golabki...gesty sos pomidorowy i jeszcze do tego smietana i lba z
> sagana nie wyjmuje ;)
Wyjmiesz jak przypalisz, a może i nie?
:-)
pozdr. Jerzy
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
20. Data: 2008-02-20 17:28:35
Temat: Re: Farsz do gołąbków
"Paulinka" <paulinka503@przecz_ze_spamem.wp.pl> wrote in message
news:fpf693$l8k$2@atlantis.news.tpi.pl...
>
> Witam,
>
> Zostało mi tego trochę, a nie mam ochoty robić jutro kolejnych gołąbków
> (kto by miał ochotę na gołąbki 2 dni z rzędu). Można coś z tego
> wykombinować, czy poczęstować psa?
Dodać jajek, uformować jak mielone, opanierować i usmażyć.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |