Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Farsz do gołąbków

Grupy

Szukaj w grupach

 

Farsz do gołąbków

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 40


« poprzedni wątek następny wątek »

11. Data: 2008-02-19 22:09:03

Temat: Re: Farsz do gołąbków
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> szukaj wiadomości tego autora

On Tue, 19 Feb 2008 20:17:06 +0100, "MONI|<A" <moni|<...@p...wp.pl>
wrote:

>> Zosta?o mi tego troch?, a nie mam ochoty robi? jutro kolejnych go??bków
>> (kto by mia? ochot? na go??bki 2 dni z rz?du). Mo?na co? z tego
>> wykombinowa?, czy pocz?stowa? psa?
>>
>> --
>>
>> Paulinka
>
>mo?esz zrobi? papryk? faszerowan?
>
>Pozdrawiam
>
>Monika
>

Oooo, dobry pomysl!
albo cukinie/kabaczka tez

trys
K.T. - starannie opakowana

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


12. Data: 2008-02-19 22:11:10

Temat: Re: Farsz do gołąbków
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> szukaj wiadomości tego autora

On Tue, 19 Feb 2008 22:23:23 +0100, Als <1...@1...pl>
wrote:

>Dnia Tue, 19 Feb 2008 19:12:38 +0100, Paulinka napisał(a):
>
>> Witam,
>>
>> Zostało mi tego trochę, a nie mam ochoty robić jutro kolejnych gołąbków
>> (kto by miał ochotę na gołąbki 2 dni z rzędu). Można coś z tego
>> wykombinować, czy poczęstować psa?
>
>Jak nie masz z tym co zrobić, to ja się poświęcę i zjem :) Ja gołąbki mogę
>i przez tydzień non stop (tylko nie ma takich chętnych, żeby robić w
>ilościach hurtowych).


Ja robie hurtowo! Ja! ale i jemy hurtowo. Do tygodnianie
dociagne, bo rodzina sie buntuje ale tez moge jak Ty jesc
golabki...gesty sos pomidorowy i jeszcze do tego smietana i lba z
sagana nie wyjmuje ;)

trys
K.T. - starannie opakowana

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


13. Data: 2008-02-20 07:02:05

Temat: Re: Farsz do gołąbków
Od: "Moorek" <m...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik "Paulinka" <paulinka503@przecz_ze_spamem.wp.pl> napisał w
wiadomości news:fpf693$l8k$2@atlantis.news.tpi.pl...
>
> Witam,
>
> Zostało mi tego trochę, a nie mam ochoty robić jutro kolejnych gołąbków
> (kto by miał ochotę na gołąbki 2 dni z rzędu). Można coś z tego
> wykombinować, czy poczęstować psa?
>
Ja zawsze robię dużo i mrożę. Gołąbki u mnie to jedno z kół ratunkowych
(poza gulaszem i bitkami wołowymi) jak nic nie chce się robić.

Pozdrowienia
Tomek


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


14. Data: 2008-02-20 07:37:16

Temat: Re: Farsz do gołąbków
Od: "Misiek" <p...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Aicha" <b...@t...ja> napisał w wiadomości
news:fpfc9k$cmb$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Użytkownik "Paulinka" napisał:
>
>> Tylko co tam można wrzucić, pieczarki, paprykę?
>
> Groszek, pieczarki. Paprykę kolorową i/lub czerwoną fasolę, kukurydzę,
> z jakimś ostrym sosem. Hmmm... jak mi jeszcze cos przyjdzie do głowy,
> to wrzucę :)
>

na spod mozna (wiem wiem dziwne polaczenie, ale jadlem kiedys i smakowalo)
ziemniaki, na to toto nadzienie, na to cebule, pieczarki, pomirory, posypac
tartym zoltym, zapiec, podawac z czerwonym wytrawnym (polwytrawnym)


mozna tez dac na spod pory, na to nadzienie, zapiec pod beszamelem (tez
dziwne ale smaczne)


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


15. Data: 2008-02-20 08:30:41

Temat: Re: Farsz do gołąbków
Od: medea <e...@p...fm> szukaj wiadomości tego autora

Paulinka pisze:

> (kto by miał ochotę na gołąbki 2 dni z rzędu).

Ja! Ja! Gołąbki własnej roboty mogę jeść nawet 3 dni z rzędu :-).

Pozdrawiam
Ewa

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


16. Data: 2008-02-20 09:30:27

Temat: Re: Farsz do gołąbków
Od: Gosia Plitmik <p...@o...pl> szukaj wiadomości tego autora

medea pisze:

> Ja! Ja! Gołąbki własnej roboty mogę jeść nawet 3 dni z rzędu :-).
Ja tez bym zjadła, qrde, ale smaka mi narobiłyście;-(z sosikiem
pomidorowym, moje mamy. Do dzisiaj nie wiem jak ona go robi;-)

--

Gosia

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


17. Data: 2008-02-20 10:10:43

Temat: Re: Farsz do gołąbków
Od: Krysia Thompson <K...@h...fsnet.co.uk> szukaj wiadomości tego autora

On Wed, 20 Feb 2008 08:37:16 +0100, "Misiek" <p...@o...pl> wrote:

>
>Użytkownik "Aicha" <b...@t...ja> napisał w wiadomości
>news:fpfc9k$cmb$1@atlantis.news.tpi.pl...
>> Użytkownik "Paulinka" napisał:
>>
>>> Tylko co tam można wrzucić, pieczarki, paprykę?
>>
>> Groszek, pieczarki. Paprykę kolorową i/lub czerwoną fasolę, kukurydzę,
>> z jakimś ostrym sosem. Hmmm... jak mi jeszcze cos przyjdzie do głowy,
>> to wrzucę :)
>>
>
>na spod mozna (wiem wiem dziwne polaczenie, ale jadlem kiedys i smakowalo)
>ziemniaki, na to toto nadzienie, na to cebule, pieczarki, pomirory, posypac
>tartym zoltym, zapiec, podawac z czerwonym wytrawnym (polwytrawnym)
>
>
>mozna tez dac na spod pory, na to nadzienie, zapiec pod beszamelem (tez
>dziwne ale smaczne)
>


Jakie dziwne! Raczej brzmi zachecajao i smacznie

trys, co musi pory dopisac do listy zakupow. I pieczarki
K.T. - starannie opakowana

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


18. Data: 2008-02-20 12:05:30

Temat: Re: Farsz do gołąbków
Od: "MONI|<A" <moni|<...@p...wp.pl> szukaj wiadomości tego autora

odświeżę rodzinie smak faszerowanej
> cebuli, też wychodzi pyszna.
>
to ja poprosze o przepis :-)

Pozdrawiam

Monika



› Pokaż wiadomość z nagłówkami


19. Data: 2008-02-20 16:06:10

Temat: Re: Farsz do gołšbków
Od: Jerzy Nowak <0...@m...pl> szukaj wiadomości tego autora

Krysia Thompson pisze:
> Ja robie hurtowo! Ja! ale i jemy hurtowo. Do tygodnianie
> dociagne, bo rodzina sie buntuje ale tez moge jak Ty jesc
> golabki...gesty sos pomidorowy i jeszcze do tego smietana i lba z
> sagana nie wyjmuje ;)

Wyjmiesz jak przypalisz, a może i nie?
:-)
pozdr. Jerzy

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


20. Data: 2008-02-20 17:28:35

Temat: Re: Farsz do gołąbków
Od: "Panslavista" <p...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


"Paulinka" <paulinka503@przecz_ze_spamem.wp.pl> wrote in message
news:fpf693$l8k$2@atlantis.news.tpi.pl...
>
> Witam,
>
> Zostało mi tego trochę, a nie mam ochoty robić jutro kolejnych gołąbków
> (kto by miał ochotę na gołąbki 2 dni z rzędu). Można coś z tego
> wykombinować, czy poczęstować psa?

Dodać jajek, uformować jak mielone, opanierować i usmażyć.


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : 1 . [ 2 ] . 3 . 4


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Części do Kompletu odpływowego (629205) do zlewozmywaka TEKA
Czy używaliscie maszynki do makaronu Fackelman?
a
kiszone buraczki
SAŁATKA GRECKA

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »