« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!newsfeed.neostrada.pl!a tlantis.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl!not-for-mail From: "bb0702" <b...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Jak zawekować mięso? Date: Thu, 16 Jul 2009 10:54:25 +0200 Organization: TP - http://www.tp.pl/ Lines: 12 Message-ID: <h3mq1d$3ru$1@atlantis.news.neostrada.pl> References: <h3mb7b$k2j$1@news.interia.pl> <c...@j...googlegroups.com> NNTP-Posting-Host: abes77.neoplus.adsl.tpnet.pl X-Trace: atlantis.news.neostrada.pl 1247734637 3966 83.7.30.77 (16 Jul 2009 08:57:17 GMT) X-Complaints-To: u...@n...neostrada.pl NNTP-Posting-Date: Thu, 16 Jul 2009 08:57:17 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180 X-RFC2646: Format=Flowed; Original Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:323423 Ukryj nagłówki >Przy zamykaniu słoików z mięsem stosuję 1,5 godz. w piekarniku. Nie |
Zobacz także