Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Jaką patelnię lupić? Re: Jaką patelnię lupić?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Jaką patelnię lupić?

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.interia.pl!not-for-mail
From: Trefniś <t...@m...com>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Jaką patelnię lupić?
Date: Sun, 15 Feb 2015 10:02:12 +0100
Organization: private
Lines: 49
Message-ID: <o...@t...home>
References: <54df6b80$0$2186$65785112@news.neostrada.pl>
<o...@t...home>
<660994fs7esw$.njgrxc9vr963.dlg@40tude.net>
<o...@t...home>
<54df778a$0$2209$65785112@news.neostrada.pl>
<o...@t...home>
<54df8365$0$2186$65785112@news.neostrada.pl>
<o...@t...home>
<54df89dd$0$2183$65785112@news.neostrada.pl>
<o...@t...home>
<1...@4...net>
<o...@t...home> <mbpgai$8u7$1@node1.news.atman.pl>
NNTP-Posting-Host: 78.10.134.254
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2; format=flowed; delsp=yes
Content-Transfer-Encoding: Quoted-Printable
X-Trace: usenet.news.interia.pl 1423990936 11646 78.10.134.254 (15 Feb 2015 09:02:16
GMT)
X-Complaints-To: u...@f...interia.pl
NNTP-Posting-Date: Sun, 15 Feb 2015 09:02:16 +0000 (UTC)
User-Agent: Opera Mail/1.0 (Win32)
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:361241
Ukryj nagłówki

W dniu .02.2015 o 08:02 Wiesiaczek <W...@v...pl> pisze:

> W dniu 14.02.2015 o 20:07, Trefniś pisze:
>> W dniu .02.2015 o 19:31 XL <i...@g...pl> pisze:
>>
>>> Dnia Sat, 14 Feb 2015 18:54:59 +0100, Trefniś napisał(a):
>>>
>>>> A może nawet pożyczyć od kogoś taki gar/patelnię?
>>>> Rodzina, dziewczyna, sąsiadka...
>>>> Powtarzam - teraz prawie wszyscy mają.
>>>
>>> Ja bym nie pożyczyła - nie lubię przypalonych garnków, a i stracić
>>> można
>>> taki akurat ulubiony ;-PPP
>>
>> Chapeau bas. Potrafisz przypalić garnek nierdzewny?
>> :O
>
> Bez żadnych szczególnych starań.
> Pięknie wszystko przywiera :)

Próbuj rozgrzewać podpierając się sposobem Pospieszyńskiej.
Podawałem - sprawdzone wielokrotnie.
Nawet jeśli smażysz na tłuszczu - najpierw podgrzewamy pustą patelnię w
ten sposób.
Woda jak rtęć - dopiero wlewamy olej itp.

I wierzcie mi - nie wolno odklejać produktów na siłę - same się odkleją.
To też dotyczy smażenia na tłuszczu.

A nawet jeśli coś się przypali i przywrze nięswiadomemu kucharzowi - chyba
najłatwiej się oczyszcza właśnie nierdzewkę.

No chyba, że ktoś w kuchni już nie ma zamiaru niczego się nauczyć. Wie już
wszystko :)

--
Trefniś

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
15.02 Trefniś
15.02 Adam
15.02 bbjk
15.02 Trefniś
15.02 XL
15.02 XL
15.02 XL
15.02 XL
15.02 XL
15.02 bbjk
15.02 Trefniś
15.02 XL
15.02 XL
15.02 Trybun
15.02 Trefniś
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?
SZOK