Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Jaką patelnię lupić? Re: Jaką patelnię lupić?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Jaką patelnię lupić?

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed.atman.pl!go
blin3!goblin1!goblin.stu.neva.ru!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-02.news.neostrad
a.pl!unt-spo-b-01.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail
From: "Adam" <A...@A...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
References: <54df6b80$0$2186$65785112@news.neostrada.pl>
<o...@t...home>
<660994fs7esw$.njgrxc9vr963.dlg@40tude.net>
<o...@t...home>
<54df778a$0$2209$65785112@news.neostrada.pl>
<o...@t...home>
<54df8365$0$2186$65785112@news.neostrada.pl>
<o...@t...home>
<54df89dd$0$2183$65785112@news.neostrada.pl>
<o...@t...home>
<1...@4...net>
<o...@t...home> <mbpgai$8u7$1@node1.news.atman.pl>
<o...@t...home>
Subject: Re: Jaką patelnię lupić?
Date: Sun, 15 Feb 2015 10:46:00 +0100
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=response
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.5931
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.6157
Lines: 26
Message-ID: <54e06b11$0$2202$65785112@news.neostrada.pl>
Organization: Telekomunikacja Polska
NNTP-Posting-Host: 83.6.223.66
X-Trace: 1423993617 unt-rea-a-01.news.neostrada.pl 2202 83.6.223.66:25234
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:361243
Ukryj nagłówki

Przypomniałem sobie, że nie odpowiedziałem
jeszcze na pytanie, które mi tu ktoś zadał,
do czego używam patelni.

Używam większej patelni do smażenia mięsa
(od surowości, np. karkówki) i odsmażania
kurczaków z grilla (kupuję takie gotowe).
Czasami używam tej większej, ale przeważnie
tęj mniejszej, do smażenia jajecznicy, często
na plastrach boczku.
Mniejszej patelni używam także do podsmażenia
rozmrożonego szpinaku, fasolki itp.
Nie wiem z czego są moje 2 patelnie, wybieram
jedną z nich kierując się tylko wielkością.
Zależy mi na tym, żeby patelnia była łatwa
w myciu (nie mam zmywarki) oraz żeby nic do niej
nie przywierało, a zdarza mi się to nawet wtedy,
gdy dodaję dużo tłuszczu, np przywiera skórka
kurczaka.
Nie jestem fanatykiem nieużywania tłuszczu,
chociaż zmniejszenie jego ilości pewnie wyszłoby
mi na zdrowie.

Pozdrawiam
Adam

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
15.02 bbjk
15.02 Trefniś
15.02 XL
15.02 XL
15.02 XL
15.02 XL
15.02 XL
15.02 bbjk
15.02 Trefniś
15.02 XL
15.02 XL
15.02 Trybun
15.02 Trefniś
15.02 XL
15.02 XL
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?