Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Jaką patelnię lupić? Re: Jaką patelnię lupić?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Jaką patelnię lupić?

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed.
atman.pl!goblin1!goblin.stu.neva.ru!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-02.news.neost
rada.pl!unt-spo-b-01.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail
From: "Adam" <A...@A...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
References: <54df6b80$0$2186$65785112@news.neostrada.pl>
<54df94f4$0$2194$65785112@news.neostrada.pl>
<mbpmtg$agv$1@usenet.news.interia.pl>
<54e08a52$0$24204$65785112@news.neostrada.pl>
<6enu6b2o0jl9$.1auemshlidevf$.dlg@40tude.net>
<54e092d2$0$2207$65785112@news.neostrada.pl>
<mbr8o9$65d$1@mx1.internetia.pl>
<54e1b2a2$0$2174$65785112@news.neostrada.pl>
<mbtk4b$37q$1@mx1.internetia.pl>
<54e4abf5$0$364$65785112@news.neostrada.pl>
<54e4ca11$0$2191$65785112@news.neostrada.pl>
<54e4d593$0$2189$65785112@news.neostrada.pl>
<54e4d9c2$0$5880$65785112@news.neostrada.pl>
Subject: Re: Jaką patelnię lupić?
Date: Wed, 18 Feb 2015 19:31:59 +0100
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=response
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.5931
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.6157
Lines: 25
Message-ID: <54e4da90$0$2186$65785112@news.neostrada.pl>
Organization: Telekomunikacja Polska
NNTP-Posting-Host: 79.191.10.105
X-Trace: 1424284305 unt-rea-a-01.news.neostrada.pl 2186 79.191.10.105:44388
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:361699
Ukryj nagłówki

> Użytkownik "FEniks" napisał

>> Baking paper? To chyba do ciasta.

> Nie ma specjalnego papieru na patelnię, ale jak trochę dłużej o tym tutaj
> popiszemy, to może jakiś producent w końcu na to wpadnie. ;)
> To naprawdę nie musi być żadne cudo, "papier do pieczenia" wystarczy.

>> Ten filet smażyłaś na patelni? Możesz napisać jaka ryba, na jakim
>> tłuszczu, jakie przyprawy?
>
> Ryba to miruna nowozelandzka, filet bez skóry rozmrożony, posolony,
> popieprzony, lekko skropiony cytryną. Na prostokąt papieru nałożyłam rybę
> i zakryłam (prostokąt papieru złożony tylko na jeden raz, wsunięta weń
> ryba, nawet nie zawijałam), i takie pakuneczki dałam na rozgrzaną
> patelnię, lekko posmarowaną olejem (nie lubię grzać suchej patelni).
> Jakieś 4-5 minut z jednej strony, tyle samo z drugiej, na chwilę dla
> pewności patelnię przykryłam, i gotowe. Do tego sos cytrynowy, o którym
> pisałam w innym miejscu w tym wątku.

Bardzo Ci dziękuję.

Pozdrawiam
Adam

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
18.02 @
18.02 Pszemol
18.02 XL
18.02 Pszemol
18.02 Pszemol
18.02 Jarosław Sokołowski
18.02 Jarosław Sokołowski
18.02 Jarosław Sokołowski
18.02 FEniks
18.02 Jarosław Sokołowski
18.02 FEniks
18.02 Qrczak
18.02 Pszemol
18.02 Jarosław Sokołowski
18.02 Pszemol
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?
SZOK
Kara wiezienia.
Fiducia supplicans.
Na kłopoty - ZIELONI ????