Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Keczup Heinz smaczny i zdrowy? Re: Keczup Heinz smaczny i zdrowy?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Keczup Heinz smaczny i zdrowy?



« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!news.unit
0.net!peer01.am4!peer.am4.highwinds-media.com!peer02.fr7!futter-mich.highwinds-
media.com!news.highwinds-media.com!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-01.news.neostr
ada.pl!unt-spo-b-01.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail
Subject: Re: Keczup Heinz smaczny i zdrowy?
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
References: <5a1b2f40$0$15198$65785112@news.neostrada.pl>
<5a1c3d10$0$5149$65785112@news.neostrada.pl>
<JEXSB.32610$mn.18875@fx29.am4>
From: Trybun <c...@j...ru>
Date: Tue, 28 Nov 2017 16:04:32 +0100
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 5.1; rv:52.0) Gecko/20100101 Thunderbird/52.4.0
MIME-Version: 1.0
In-Reply-To: <JEXSB.32610$mn.18875@fx29.am4>
Content-Type: text/plain; charset=utf-8; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Content-Language: pl
Lines: 25
Message-ID: <5a1d7af3$0$15200$65785112@news.neostrada.pl>
Organization: Telekomunikacja Polska
NNTP-Posting-Host: 188.33.13.60
X-Trace: 1511881459 unt-rea-a-02.news.neostrada.pl 15200 188.33.13.60:1227
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
X-Received-Body-CRC: 70640143
X-Received-Bytes: 2256
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:379677
Ukryj nagłówki

W dniu 2017-11-27 o 18:08, Ziggi pisze:
> On 2017-11-27, Trybun wrote:
>> No pewnie że nie jest - to zagęszczenie to " modyfikowana genetycznie
>> skrobia kukurydziana". Zasadniczo za tym sosem nie przepadam. Jednak
>> kiedyś z ciekawości po wywiadzie medialno-kuchennego celebryty w TV
>> postanowiłem poszukać takiego jak on polecał, czyli bez konserwantów i o
>> dużej zawartości masy pomidorowej. I niestety, różnica tylko w
>> opakowaniach i cenie - każdy bez wyjątku to sztuczniak. Zresztą nie
>> trzeba czytać etykiety - normalny koncentrat po otwarciu zaczyna
>> pleśnieć już po 2-3 dniach, na keczupie nie widać śladów pleśni nawet po
>> roku.
>>
> Jakby tak patrzec to by wszystko trzeba bylo robic w domu.
> Dzisiaj juz niestety nawet produkty sprzed 20 lat to nie to samo co
> kiedys bo ma byc tanio jak tylko sie da a niestety na robienie ketchupu,
> majonezu, masla czasu brak.
>
> --
> Ziggy


Czas to jedno, drugie to brak również półproduktów dobrej jakości.
Zupełnie inaczej smakuje gęś pasąca się na łące a inaczej pasiona paszą,
to samo dotyczy krówek - mleko paszowej inaczej smakuje niż od tej łąkowej.

 
Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
28.11 Ziggi
28.11 cef
28.11 Trefniś
29.11 Trybun
29.11 Trybun
Ale mleko!
Ale jajo!
Ciasto rzadkie na naleśniki
Ciasto rzadkie na naleśniki
Kara za oszukiwanie na maśle
Boki zrywać po sobocie ?
Mój przysmak nad przysmaki :-)
Nowoczesne nie znaczy lepsze!
Przerywanie korzeniowych.
[OT] jak usunąć gluta?
Margaryny antycholesterolowe
Bitki wołowe
Co w foliowanych sałatach piszczy?
sok z buraków
Jaja z larwami w Auchanie
Kosiarka ręczna wrzecionowa - czy to ma sens?
Zabezpieczenie miejsc po cięciu.
Wieki ciemne.
Wolność słowa i jaskiniowcy
Dlaczego uważam Chrystusa za oszusta.
Kościelna metoda na władze absolutną.
Ale mleko!
Pijaczyna!
no to zaczynamy!
Ostatni wirus Umysłu usunięty.
Ostatni wirus Umysłu usunięty.
Ale jajo!
Ach, gdzież ten szampon???
Krytykantom RN.
Apel do Leo.


  X   Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.   X