Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Kiełbaski z piekarnika - jak? Re: Kiełbaski z piekarnika - jak?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Kiełbaski z piekarnika - jak?

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.onet.pl!not-for-mail
From: "Igor" <i...@1...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Kiełbaski z piekarnika - jak?
Date: Thu, 10 Nov 2005 22:11:27 +0100
Organization: Onet.pl
Lines: 32
Message-ID: <dl0csv$6sc$1@news.onet.pl>
References: <dkvr9l$7f1$1@nemesis.news.tpi.pl> <1...@c...supernews.com>
<dl04eg$b40$1@news.onet.pl> <1...@c...supernews.com>
<dl0cp4$6i9$1@news.onet.pl>
NNTP-Posting-Host: igor.chr17.1000lecie.pl
X-Trace: news.onet.pl 1131656927 7052 195.177.67.72 (10 Nov 2005 21:08:47 GMT)
X-Complaints-To: u...@n...onet.pl
NNTP-Posting-Date: Thu, 10 Nov 2005 21:08:47 +0000 (UTC)
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1409
X-Sender: qb46trl6r9xYe/QKAUnCog==
X-Priority: 3
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1409
X-MSMail-Priority: Normal
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:252547
Ukryj nagłówki

Użytkownik "Igor" <i...@1...pl> napisał w wiadomości
news:dl0cp4$6i9$1@news.onet.pl...
> Użytkownik "Magdalena Bassett" <m...@o...net> napisał w wiadomości
> news:11n7avh6puckr21@corp.supernews.com...
> > Maciek wrote:
> > >>kielbase sparz we wrzatku, az bedzie ciepla na wylot, i wloz pod
> > >>opiekacz na dwie trzy minuty przed podaniem.
> > >
> > > Problem w tym ,że polskie kuchenki w odróżnieniu od angielskich nie
mają
> > > opiekaczy w wyposażeniu.
> > >
> > >
> > No to musisz poczekac do lata albo obsmazac na patelni. Albo lutownica
:)
> >
> > MB
> No niekoniecznie.
> Mianowicie: pokrój kiełbasę na kawałki 10-15 cm. Nakrój je według uznania.
> Na blasze poukładaj krążki cebuli a na nich kiełbasę. Możesz ją opruszyć
> przyprawą do grilla. Tak przygotowaną mieszankę pakujesz do pieca i
> zapiekasz w tempereaturze 160-180 C przez 30-40 minut. Najlepiej doglądać
> dzieło i kupić nie za suchą kiełbasę, tzn, taką bardziej tłustą.
> Powodzenia.
> Pozdrawiam
> Igor
Przy okazji dodam , że z pieca niegdy nie uzyskasz aromatu grilla. Bez dymu
kiełbaska się upiecze lecz nie nabierze aromatu wędzarniczego.
Pozdrawiam
Igor


 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
10.11 Marek W.
11.11 Misiek
11.11 Y
12.11 HaNo
13.11 Mariusz
13.11 Mariusz
14.11 Maciek
15.11 Jackare
16.11 Mariusz
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?