Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Kiełbaski z piekarnika - jak? Re: Kiełbaski z piekarnika - jak?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Kiełbaski z piekarnika - jak?

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!lublin
.pl!news.lublin.pl!not-for-mail
From: "Marek W." <U...@U...o.cUz.t.aU.UnosUpamU.UonUetU.UplU>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Kiełbaski z piekarnika - jak?
Date: Thu, 10 Nov 2005 22:47:13 +0100
Organization: lubman
Lines: 43
Message-ID: <dl0fj0$ok3$1@news.lublin.pl>
References: <dkvr9l$7f1$1@nemesis.news.tpi.pl> <1...@c...supernews.com>
<dl04eg$b40$1@news.onet.pl> <1...@c...supernews.com>
<dl0cp4$6i9$1@news.onet.pl> <dl0csv$6sc$1@news.onet.pl>
NNTP-Posting-Host: 212.182.111.231
X-Trace: news.lublin.pl 1131659681 25219 212.182.111.231 (10 Nov 2005 21:54:41 GMT)
X-Complaints-To: a...@n...lublin.pl
NNTP-Posting-Date: Thu, 10 Nov 2005 21:54:41 +0000 (UTC)
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1437
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1441
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:252556
Ukryj nagłówki


Użytkownik "Igor" <i...@1...pl> napisał w wiadomości
news:dl0csv$6sc$1@news.onet.pl...
> > > No to musisz poczekac do lata albo obsmazac na patelni. Albo lutownica
> :)
> > >
> > > MB
> > No niekoniecznie.
> > Mianowicie: pokrój kiełbasę na kawałki 10-15 cm. Nakrój je według
uznania.
> > Na blasze poukładaj krążki cebuli a na nich kiełbasę. Możesz ją opruszyć
> > przyprawą do grilla. Tak przygotowaną mieszankę pakujesz do pieca i
> > zapiekasz w tempereaturze 160-180 C przez 30-40 minut. Najlepiej
doglądać
> > dzieło i kupić nie za suchą kiełbasę, tzn, taką bardziej tłustą.
> > Powodzenia.
> > Pozdrawiam
> > Igor
> Przy okazji dodam , że z pieca niegdy nie uzyskasz aromatu grilla. Bez
dymu
> kiełbaska się upiecze lecz nie nabierze aromatu wędzarniczego.
> Pozdrawiam
> Igor
>


lepiej uzyc naczynia do zapiekania...

cebule na dno i owszem..ale miło podlac ją piwkiem... przepis kiedys był...

na dno mozna zastosowac tez :

ziemniaki w plasterkach..pod koniec pieczenia mozna wszystko polac
śmietana...

kapuste kiszoną ..warstwa na spód naczynia i piec poprostu...

najpierw przykryte a potem odkryte coby sie kiełbasa zrumiieniła


Marek


 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
11.11 Misiek
11.11 Y
12.11 HaNo
13.11 Mariusz
13.11 Mariusz
14.11 Maciek
15.11 Jackare
16.11 Mariusz
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?
SZOK
Kara wiezienia.