Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Kiszenie burakow na barszcz Re: Kiszenie burakow na barszcz

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Kiszenie burakow na barszcz

« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n
ews.icm.edu.pl!news.mega.net.pl!newsfeed.tpinternet.pl!news.tpi.pl!not-for-mail
From: "Basia" <b...@p...onet.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Kiszenie burakow na barszcz
Date: Tue, 3 Dec 2002 14:52:10 +0100
Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/
Lines: 29
Message-ID: <asiclf$8md$1@news2.tpi.pl>
References: <asi1c3$gli$1@news2.tpi.pl> <asia7j$p9p$1@news.onet.pl>
<asic8l$61l$1@news2.tpi.pl>
NNTP-Posting-Host: pa92.miedzyzdroje.sdi.tpnet.pl
X-Trace: news2.tpi.pl 1038923248 8909 217.98.187.92 (3 Dec 2002 13:47:28 GMT)
X-Complaints-To: u...@t...pl
NNTP-Posting-Date: Tue, 3 Dec 2002 13:47:28 +0000 (UTC)
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000
X-MSMail-Priority: Normal
X-Priority: 3
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:137313
Ukryj nagłówki


>
> wlasnie te 3-4 dni ktore stoi w cieple -patrz przepis -az stanie sie
> kwaskowaty. A Gumowska radzi po tym ukiszeniu zlac do hermetycznych
butelek
> i przechowywac w chlodnym miejscu. Ja dopiero sie przymierzam, moze
Krysia
> Chiger cos dorzuci.


Jam nie Krystyna, ale moge dodac, ze taki buraczny zakwas w ciemnym i
chlodnym miejscu szczelnie zakrecony moze pol roku stac i nic go nie ruszy a
przy otwieraniu radze uwazac i nie wstrzasac, bo "buzuje" jak rasowy
szampan;-)


>
> http://muzeum.gazeta.pl/Ascii/Raporty/Przepisy/090ra
p.html



zajrzalam- swietne miejsce;-), dzieki Jolu za ten adres.


pozdrawiam serdecznie
Basia



 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
03.12 Artur Z
03.12 Krystyna Chiger
03.12 wkn
03.12 efa
03.12 Artur Z
03.12 Marta Trzaska
03.12 dorka
04.12 czarek
04.12 Kamas.hw
05.12 Jola L-L
05.12 Kamas.hw
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?
SZOK
Kara wiezienia.
Fiducia supplicans.
Na kłopoty - ZIELONI ????