Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!not-for-mail
From: "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Kolejna babka migdałowa - relacja na żywo.
Date: Sat, 9 Aug 2003 21:18:54 +0200
Organization: news.onet.pl
Lines: 32
Sender: j...@p...onet.pl@nat.kabaty.2a.pl
Message-ID: <bh3h8a$lmr$1@news.onet.pl>
References: <bh3egs$g32$1@news.onet.pl> <bh3gsr$s7r$1@atlantis.news.tpi.pl>
NNTP-Posting-Host: nat.kabaty.2a.pl
X-Trace: news.onet.pl 1060456522 22235 213.25.123.147 (9 Aug 2003 19:15:22 GMT)
X-Complaints-To: a...@o...pl
NNTP-Posting-Date: 9 Aug 2003 19:15:22 GMT
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 5.50.4922.1500
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V5.50.4925.2800
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:169486
Ukryj nagłówki
Użytkownik "Poziomka" <p...@e...com> napisał w wiadomości
news:bh3gsr$s7r$1@atlantis.news.tpi.pl...
> Wybacz, napisz, czy Ci ciasto wyszlo, czy bylo smaczne, jakies uwagi.
> Epatowanie uzytkownikow grupy opisami stert brudnych naczyn jest IMHO
chyba
> nie na miejscu.
A czy ja pisałam o stercie brudnych naczyń? Chyba źle odebrałaś mój tekst -
pisałam właśnie, że nie robię sterty brudnych naczyń. Tak a propos powalają
mnie wyczyny "kucharzy" piekących na ekranie - właśnie dlatego, że produkują
sterty brudnych naczyń.
Na dodatek moje wyjaśnienie było istotne, ponieważ właśnie ze względu na
oszczędność zaczyń zmieniłam pewne być może dla niektórych istotne fragmenty
przepisu.
> Wiekszosc z nas jest jednak praktykami.
Czyżby?
> Gdyby kazdy chcial
> opisac doswiadczenia w tej mierze wkrotce grupa ta rozwazalaby, ktory plyn
> myjacy jest najlepszy.
No i co? Widzisz w tym problem? Może o tym porozmawiamy?
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl
|