Strona główna Grupy pl.rec.ogrody Kosiarka do krzaczorów

Grupy

Szukaj w grupach

 

Kosiarka do krzaczorów

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 77


« poprzedni wątek następny wątek »

61. Data: 2016-06-06 06:06:20

Temat: Re: Kosiarka do krzaczorów
Od: "Pszemol" <P...@P...com> szukaj wiadomości tego autora

"FEniks" <x...@p...fm> wrote in message
news:57547ec2$0$691$65785112@news.neostrada.pl...
>>>>>> Widać, jakie mleko pijesz 3->
>>>>>
>>>>> Ja piję dobre mleko. Takie ze sklepu...
>>>>
>>>> Przebijam - ja w ogóle nie piję.
>>>
>>> Ktoś Cię o coś pyta?
>>
>> Ty to jesteś jednak kawał prostaka i chama! Nie do wiary...
>
> A Pan tu nowy?

No jakoś na to wychodzi że mam krótką pamięć.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


62. Data: 2016-06-06 09:10:49

Temat: Re: Kosiarka do krzaczorów
Od: FEniks <x...@p...fm> szukaj wiadomości tego autora

W dniu 06.06.2016 o 06:05, Pszemol pisze:
> "FEniks" <x...@p...fm> wrote in message
> news:57547f18$0$691$65785112@news.neostrada.pl...
>>>>>>> To widać że nie widzisz :-)
>>>>>>
>>>>>> Widać, jakie mleko pijesz 3->
>>>>>
>>>>> Ja piję dobre mleko. Takie ze sklepu...
>>>>
>>>> Przebijam - ja w ogóle nie piję.
>>>
>>> Ja też właściwie mleka jako mleka nie pijam :-)
>>> Więc tutaj możemy przybić piątkę.
>>> To co ja tam dolewam czasem do kawy
>>> albo zjem w formie serów nazwałem "piciem mleka".
>>
>> Tutaj też możemy przybić.
>> Poza tym mi UHT nie przeszkadza.
>> Mleka prosto od krowy też nigdy nie lubiłam.
>
> Mi też UHT nie przeszkadza i piję go w Polsce.
> Choć różnicę w smaku ma mocnowyczuwalną.

Ja w kawie nie wyczuwam.

Ewa


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


63. Data: 2016-06-06 12:28:01

Temat: Re: Kosiarka do krzaczorów
Od: Ikselka <i...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora

Dnia Sun, 5 Jun 2016 23:05:13 -0500, Pszemol napisał(a):

> Choć różnicę w smaku ma mocnowyczuwalną.

Dobre sobie - "w smaku". Przecież mleko UHT to bezwartościowa martwa
biomasa skoagulowanego, czyli zupełnie nieprzyswajalnego, zatem jedynie
alegającego i stwarzającego masy gnilne w jelitach, białka.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


64. Data: 2016-06-06 13:42:09

Temat: Re: Kosiarka do krzaczorów
Od: "Pszemol" <P...@P...com> szukaj wiadomości tego autora

"Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
news:m7msuyxvwbp7$.15qa0rkacbob1.dlg@40tude.net...
> Dnia Sun, 5 Jun 2016 23:05:13 -0500, Pszemol napisał(a):
>
>> Choć różnicę w smaku ma mocnowyczuwalną.
>
> Dobre sobie - "w smaku". Przecież mleko UHT to bezwartościowa martwa
> biomasa skoagulowanego, czyli zupełnie nieprzyswajalnego, zatem jedynie
> alegającego i stwarzającego masy gnilne w jelitach, białka.

:-))))
Twoje zrozumienie procesów termicznego przetwarzania żywności
i jego wpływu na trawienie w organiźmie człowieka jest groteskowe...

Rozumiem, że dla Ciebie jajecznica usmażona na patelni to też jest
"bezwartościowa, martwa biomasa skoagulowanego i stwarzającego masy
gnilna w jelitach białka"??? Ugotowane mięso też jest skoagulowane :-)))

Od kiedy to skoagulowane białko nie jest przyswajalne??

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


65. Data: 2016-06-06 14:03:09

Temat: Re: Kosiarka do krzaczorów
Od: Ikselka <i...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora

Dnia Mon, 6 Jun 2016 06:42:09 -0500, Pszemol napisał(a):

> "Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
> news:m7msuyxvwbp7$.15qa0rkacbob1.dlg@40tude.net...
>> Dnia Sun, 5 Jun 2016 23:05:13 -0500, Pszemol napisał(a):
>>
>>> Choć różnicę w smaku ma mocnowyczuwalną.
>>
>> Dobre sobie - "w smaku". Przecież mleko UHT to bezwartościowa martwa
>> biomasa skoagulowanego, czyli zupełnie nieprzyswajalnego, zatem jedynie
>> alegającego i stwarzającego masy gnilne w jelitach, białka.
>
> :-))))
> Twoje zrozumienie procesów termicznego przetwarzania żywności
> i jego wpływu na trawienie w organiźmie człowieka jest groteskowe...
>
> Rozumiem, że dla Ciebie jajecznica usmażona na patelni to też jest
> "bezwartościowa, martwa biomasa skoagulowanego i stwarzającego masy
> gnilna w jelitach białka"??? Ugotowane mięso też jest skoagulowane :-)))
>
> Od kiedy to skoagulowane białko nie jest przyswajalne??

Cóż, koagulacja a koagulacja to spora różniczka. Twoje niezrozumienie
istoty termizacji UHT i w zw. z tym rodzaju przeprowadzonej koagulacji jest
groteskowe i szkoda tu moich słow - kto chce, ten się dowie, wystarczy, jak
poczyta o PRZEGRZANYM białku.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


66. Data: 2016-06-06 14:16:12

Temat: Re: Kosiarka do krzaczorów
Od: "Pszemol" <P...@P...com> szukaj wiadomości tego autora

"Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
news:qz7cukbc5ejd.pbx9l6jy4b61.dlg@40tude.net...
> Dnia Mon, 6 Jun 2016 06:42:09 -0500, Pszemol napisał(a):
>
>> "Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
>> news:m7msuyxvwbp7$.15qa0rkacbob1.dlg@40tude.net...
>>> Dnia Sun, 5 Jun 2016 23:05:13 -0500, Pszemol napisał(a):
>>>
>>>> Choć różnicę w smaku ma mocnowyczuwalną.
>>>
>>> Dobre sobie - "w smaku". Przecież mleko UHT to bezwartościowa martwa
>>> biomasa skoagulowanego, czyli zupełnie nieprzyswajalnego, zatem jedynie
>>> alegającego i stwarzającego masy gnilne w jelitach, białka.
>>
>> :-))))
>> Twoje zrozumienie procesów termicznego przetwarzania żywności
>> i jego wpływu na trawienie w organiźmie człowieka jest groteskowe...
>>
>> Rozumiem, że dla Ciebie jajecznica usmażona na patelni to też jest
>> "bezwartościowa, martwa biomasa skoagulowanego i stwarzającego masy
>> gnilna w jelitach białka"??? Ugotowane mięso też jest skoagulowane :-)))
>>
>> Od kiedy to skoagulowane białko nie jest przyswajalne??
>
> Cóż, koagulacja a koagulacja to spora różniczka. Twoje niezrozumienie
> istoty termizacji UHT i w zw. z tym rodzaju przeprowadzonej koagulacji
> jest
> groteskowe i szkoda tu moich słow - kto chce, ten się dowie, wystarczy,
> jak
> poczyta o PRZEGRZANYM białku.

Kontynyuj bzdury... kontynuuj. Żenada.
Zakop się w jeszcze większy dołek, będzie Ci się trudniej wygrzebać,
jak wtedy z tym niskim pH zobojętnianym cukrem :-)))

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


67. Data: 2016-06-06 19:03:18

Temat: Re: Kosiarka do krzaczorów
Od: Qrczak <q...@q...pl> szukaj wiadomości tego autora

Dnia 2016-06-06 06:06, obywatel Pszemol uprzejmie donosi:
> "FEniks" <x...@p...fm> wrote in message
> news:57547ec2$0$691$65785112@news.neostrada.pl...
>>>>>>> Widać, jakie mleko pijesz 3->
>>>>>>
>>>>>> Ja piję dobre mleko. Takie ze sklepu...
>>>>>
>>>>> Przebijam - ja w ogóle nie piję.
>>>>
>>>> Ktoś Cię o coś pyta?
>>>
>>> Ty to jesteś jednak kawał prostaka i chama! Nie do wiary...
>>
>> A Pan tu nowy?
>
> No jakoś na to wychodzi że mam krótką pamięć.

Coś Ci źle może skoagulowało...

Q
--
nie wiem, nie znam się, zarobiona jestem

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


68. Data: 2016-06-06 21:19:03

Temat: Re: Kosiarka do krzaczorów
Od: Ikselka <i...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora

Dnia Mon, 6 Jun 2016 07:16:12 -0500, Pszemol napisał(a):

> "Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
> news:qz7cukbc5ejd.pbx9l6jy4b61.dlg@40tude.net...
>> Dnia Mon, 6 Jun 2016 06:42:09 -0500, Pszemol napisał(a):
>>
>>> "Ikselka" <i...@g...pl> wrote in message
>>> news:m7msuyxvwbp7$.15qa0rkacbob1.dlg@40tude.net...
>>>> Dnia Sun, 5 Jun 2016 23:05:13 -0500, Pszemol napisał(a):
>>>>
>>>>> Choć różnicę w smaku ma mocnowyczuwalną.
>>>>
>>>> Dobre sobie - "w smaku". Przecież mleko UHT to bezwartościowa martwa
>>>> biomasa skoagulowanego, czyli zupełnie nieprzyswajalnego, zatem jedynie
>>>> alegającego i stwarzającego masy gnilne w jelitach, białka.
>>>
>>> :-))))
>>> Twoje zrozumienie procesów termicznego przetwarzania żywności
>>> i jego wpływu na trawienie w organiźmie człowieka jest groteskowe...
>>>
>>> Rozumiem, że dla Ciebie jajecznica usmażona na patelni to też jest
>>> "bezwartościowa, martwa biomasa skoagulowanego i stwarzającego masy
>>> gnilna w jelitach białka"??? Ugotowane mięso też jest skoagulowane :-)))
>>>
>>> Od kiedy to skoagulowane białko nie jest przyswajalne??
>>
>> Cóż, koagulacja a koagulacja to spora różniczka. Twoje niezrozumienie
>> istoty termizacji UHT i w zw. z tym rodzaju przeprowadzonej koagulacji
>> jest
>> groteskowe i szkoda tu moich słow - kto chce, ten się dowie, wystarczy,
>> jak
>> poczyta o PRZEGRZANYM białku.
>
> Kontynyuj bzdury... kontynuuj. Żenada.
> Zakop się w jeszcze większy dołek, będzie Ci się trudniej wygrzebać,
> jak wtedy z tym niskim pH zobojętnianym cukrem :-)))

Bo Ci ceramikę przypomnę oraz parę innych Twoich popisowych dołków.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


69. Data: 2016-06-06 21:21:20

Temat: Re: Kosiarka do krzaczorów
Od: Ikselka <i...@g...pl> szukaj wiadomości tego autora

Dnia Mon, 06 Jun 2016 19:03:18 +0200, Qrczak napisał(a):

> Dnia 2016-06-06 06:06, obywatel Pszemol uprzejmie donosi:
>> "FEniks" <x...@p...fm> wrote in message
>> news:57547ec2$0$691$65785112@news.neostrada.pl...
>>>>>>>> Widać, jakie mleko pijesz 3->
>>>>>>>
>>>>>>> Ja piję dobre mleko. Takie ze sklepu...
>>>>>>
>>>>>> Przebijam - ja w ogóle nie piję.
>>>>>
>>>>> Ktoś Cię o coś pyta?
>>>>
>>>> Ty to jesteś jednak kawał prostaka i chama! Nie do wiary...
>>>
>>> A Pan tu nowy?
>>
>> No jakoś na to wychodzi że mam krótką pamięć.
>
> Coś Ci źle może skoagulowało...
>

Zatkane naczynia mózgowe. Na skutek spożywania "dobrego" mleka.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


70. Data: 2016-06-06 23:29:59

Temat: Re: Kosiarka do krzaczorów
Od: Pszemol <P...@P...com> szukaj wiadomości tego autora

Qrczak <q...@q...pl> wrote:
> Dnia 2016-06-06 06:06, obywatel Pszemol uprzejmie donosi:
>> "FEniks" <x...@p...fm> wrote in message
>> news:57547ec2$0$691$65785112@news.neostrada.pl...
>>>>>>>> Widać, jakie mleko pijesz 3->
>>>>>>>
>>>>>>> Ja piję dobre mleko. Takie ze sklepu...
>>>>>>
>>>>>> Przebijam - ja w ogóle nie piję.
>>>>>
>>>>> Ktoś Cię o coś pyta?
>>>>
>>>> Ty to jesteś jednak kawał prostaka i chama! Nie do wiary...
>>>
>>> A Pan tu nowy?
>>
>> No jakoś na to wychodzi że mam krótką pamięć.
>
> Coś Ci źle może skoagulowało...

Mam uchate neurony!

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : 1 ... 6 . [ 7 ] . 8


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Jak u Was z owocami?
tuje - zaglada....
Ogród jest wszędzie :-)
Sąsiedztwo - kwiaty i warzywa.
Ostra Papryka schną liście

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Cięcie wysokich tui
Krzew-drzewo
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »