Data: 2017-10-15 11:25:05
Temat: Re: Krążki kalmarów w cieście - jak?
Od: XL <i...@g...pl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Ziggi <Z...@v...you> wrote:
> On 2017-10-14, XL wrote:
>> Ziggi <Z...@v...you> wrote:
>>> On 2017-08-29, i...@g...pl wrote:
>>>> No wiem, jak, generalnie sprawa niby prosta. Chodzi mi jednak o takie
>>>> jak w Nordfiszu, albo lepsze. Ktoś ma jakiś sprawdzony chłyt, aby były
>>>> mięciutkie, chrupiące i pyszne?
>>>
>>> Piwo,woda sodowa, maka.
>>>
>>>
>>
>> Bez jajek? Tylko to??
>>
>
> Mozna dodac zoltko ale niekoniecznie jak kto woli, ja np lubie dodac
> sode i chlust octu dla chrupkosci.
>
>
>
Brzmi przekonująco. Ten ocet to żeby panierka tłuszczu nie chłonęła.
--
XL
|