Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Kurczak grilowany w piekarniku Re: Kurczak grilowany w piekarniku

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Kurczak grilowany w piekarniku

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!not
-for-mail
From: "Krzysztof Tabaczynski" <k...@p...onet.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Kurczak grilowany w piekarniku
Date: Wed, 26 Nov 2008 13:31:08 +0100
Organization: Onet.pl
Lines: 25
Message-ID: <ggjfic$qqd$1@news.onet.pl>
References: <gght0i$5rs$1@atlantis.news.neostrada.pl>
NNTP-Posting-Host: chello089078056134.chello.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="utf-8"; reply-type=response
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: news.onet.pl 1227702668 27469 89.78.56.134 (26 Nov 2008 12:31:08 GMT)
X-Complaints-To: u...@n...onet.pl
NNTP-Posting-Date: Wed, 26 Nov 2008 12:31:08 +0000 (UTC)
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.3198
X-Sender: ebKKwOnb74Gt99Pbxehcg3F0KDdeZG9KXuCCLuDXuXw=
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.3138
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:317399
Ukryj nagłówki


Użytkownik "Jan Werbiński" <j...@j...com> napisał w
wiadomości news:gght0i$5rs$1@atlantis.news.neostrada.pl...
> Ale jak nie zafajdać całego piekarnika?
>
> Poprzednia próba:
> W rękawie, ale wtedy skórka nie była wogóle chrupiąca. Chociaż mięsko
> pyszne. Kura 1,75 kg. Przyprawy jakieś grilowe do natarcia rozłożonego na
> 6 części kuraka. Pół szklanki wody do rękawa.
> Pieczenie 200 stopni, grzałka górna i dolna, wyłączony gril:
> 1,5 godziny w rękawie,
> + 0,5 godziny rozdarty rękaw
> +0,5 godziny rozdarty rękaw i dodatkowo termoobieg.
> Pyszne, ale mało chrupiące.
> :-)

Całego kurczaka lub filety z kurczaka warto zamarynować
w soli z czosnkiem na 24 godziny przed pieczeniem
lub smażeniem. Dużo soli i dużo czosnku pokrojonego
na płatki. Przed pieczeniem lub smażeniem otrząsnąć
z soli i czosnku.

Pozdrowienia. Krzysztof z Tychów.
Nie każdy Żywiec to piwo...

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
26.11 JaMyszka
30.11 TomekD
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?
SZOK
Kara wiezienia.