Data: 2000-10-06 20:31:14
Temat: Re: Kurczak z rozna
Od: "Danka" <j...@z...nl>
Pokaż wszystkie nagłówki
Wlasnie o taka chrupiaca skorke mi chodzi! Dzieki za fajne pomysly ( cebulka
i jablka do srodka ). Juz mi slinka leci!
Pozrd.,
Danka
"Magdalena Gierlotka" <M...@c...pl> schreef in
bericht news:8rjov4$gbq$1@news.tpi.pl...
> Moja mama w trakcie roznowania polewa kurczaczka od czasu do czasu
odrobina
> oleju. On i tak skapuje, a skorka tak fajnie sie brazowi i jest chrupiaca.
I
> nie jestem pewna, ale chyba troszke dluzej w tym elektrycznym roznie
piecze.
> Hmm to zapewne zalezy od piekarnika i mysle, ze w instrukcji obslugi
> powinnas miec podane orientacyjne czasy roznowania... No i do kurczaczka
> oczywiscie duuuzo majeranku. A najlepsze to kurczaczki byly zawsze, jak
mama
> do srodka napchala pokrojonej cebuli, kawalki kwaskowych jablek no i
> oczywisice majeranek:)). Mniam... ale bym sobie takiego zjadla.....
> Pozdrawiam i zycze smacznego
> Magda
>
>
|