Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Kwas buraczany

Grupy

Szukaj w grupach

 

Kwas buraczany

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2001-04-30 13:42:11

Temat: Kwas buraczany
Od: "MARIO" <m...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Witam serecznie!
Jestem tu nowy ale bardzo lubie czytac Wasze smakowite posty.Mam pytanie jak
dlugo mozna przechowywac kwas buraczany wlasnej roboty (taki do barszczu).
Stoi w lodowce plesni na nim nie widac pachnie kwasem...Jezeli ktos ma
jakies doswiadczenia z tym specyfikiem to bardzo prosze o odzew.


--
Pozdrowienia :))
MARIO
m...@p...onet.pl
Gdansk





› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2001-05-01 06:47:45

Temat: Re: Kwas buraczany
Od: w...@t...com.pl (Wladyslaw Los) szukaj wiadomości tego autora

MARIO <m...@p...onet.pl> wrote:

> Witam serecznie!
> Jestem tu nowy ale bardzo lubie czytac Wasze smakowite posty.Mam pytanie jak
> dlugo mozna przechowywac kwas buraczany wlasnej roboty (taki do barszczu).

Dosyc dlugo. Az sie popsuje.

> Stoi w lodowce plesni na nim nie widac pachnie kwasem...Jezeli ktos ma
> jakies doswiadczenia z tym specyfikiem to bardzo prosze o odzew.

Mozna go zamrozic. Bedzie dobry dluzej, ale tez nie wiecznie.

Wladyslaw

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

ktory to kto wypija oliwe z patelni?!
Masa do Murzynka - pilne!
kielki
szparagi
Male pytanie

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a

zobacz wszyskie »