« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-04-30 13:42:11
Temat: Kwas buraczanyWitam serecznie!
Jestem tu nowy ale bardzo lubie czytac Wasze smakowite posty.Mam pytanie jak
dlugo mozna przechowywac kwas buraczany wlasnej roboty (taki do barszczu).
Stoi w lodowce plesni na nim nie widac pachnie kwasem...Jezeli ktos ma
jakies doswiadczenia z tym specyfikiem to bardzo prosze o odzew.
--
Pozdrowienia :))
MARIO
m...@p...onet.pl
Gdansk
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2001-05-01 06:47:45
Temat: Re: Kwas buraczanyMARIO <m...@p...onet.pl> wrote:
> Witam serecznie!
> Jestem tu nowy ale bardzo lubie czytac Wasze smakowite posty.Mam pytanie jak
> dlugo mozna przechowywac kwas buraczany wlasnej roboty (taki do barszczu).
Dosyc dlugo. Az sie popsuje.
> Stoi w lodowce plesni na nim nie widac pachnie kwasem...Jezeli ktos ma
> jakies doswiadczenia z tym specyfikiem to bardzo prosze o odzew.
Mozna go zamrozic. Bedzie dobry dluzej, ale tez nie wiecznie.
Wladyslaw
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |