« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: "AnnaD" <q...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Lamerskie pytanie o kwaśną śmietan Date: Thu, 17 Jul 2003 21:30:50 +0200 Organization: news.onet.pl Lines: 8 Sender: q...@p...onet.pl@pm28.warszawa.sdi.tpnet.pl Message-ID: <bf6ter$164$1@news.onet.pl> References: <bf5o1u$11a$1@inews.gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: pm28.warszawa.sdi.tpnet.pl X-Trace: news.onet.pl 1058470171 1220 213.76.227.28 (17 Jul 2003 19:29:31 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 17 Jul 2003 19:29:31 GMT X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1106 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1106 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:165079 Ukryj nagłówki . Dotychczas kupowałam śmietany 12, 18 i 22 % Danone lub Bakomy, ale |
Zobacz także