« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n ews.man.poznan.pl!newsfeed.tpinternet.pl!news.dialog.net.pl!not-for-mail From: "[benY]" <b...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.sci.medycyna Subject: Re: MASŁO czy MARGARYNA? Date: Thu, 28 Feb 2002 07:03:45 +0100 Organization: Dialog Net Lines: 7 Message-ID: <a5kh4v$3hf$1@absinth.dialog.net.pl> References: <3...@n...vogel.pl> <3c7d0c2d$1@news.home.net.pl> NNTP-Posting-Host: dial1195.wroclaw.dialog.net.pl X-Trace: absinth.dialog.net.pl 1014876128 3631 217.30.134.179 (28 Feb 2002 06:02:08 GMT) X-Complaints-To: a...@d...net.pl NNTP-Posting-Date: Thu, 28 Feb 2002 06:02:08 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.sci.medycyna:65760 Ukryj nagłówki margaryne uzyskuje sie poprzez chemiczne utwardzenie (uwodorowanie) |
Zobacz także