« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!newsfeed.pionier.net.pl!news.astercity.n et!news.aster.pl!not-for-mail From: "Marcin" <m...@a...pl> Newsgroups: pl.sci.medycyna References: <7...@n...onet.pl> Subject: Re: Miesaki - leczenie Date: Fri, 5 Oct 2007 21:24:24 +0200 X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2869 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2962 X-RFC2646: Format=Flowed; Original Lines: 21 Message-ID: <470688fb$0$4904$f69f905@mamut2.aster.pl> NNTP-Posting-Date: 05 Oct 2007 18:56:59 GMT NNTP-Posting-Host: 10.77.11.29 X-Trace: 1191610619 mamut2.aster.pl 4904 10.77.11.29:2622 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.sci.medycyna:238162 Ukryj nagłówki To zależy, jaki to mięsak. Tkanek miękkich? Kości? Jaka histologia? |
Zobacz także