Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Mięso puchnie Re: Mięso puchnie

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Mięso puchnie

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!news.unit
0.net!peer01.am4!peer.am4.highwinds-media.com!peer02.ams1!peer.ams1.xlned.com!n
ews.xlned.com!peer02.fr7!futter-mich.highwinds-media.com!news.highwinds-media.c
om!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-01.news.neostrada.pl!unt-spo-b-01.news.neostra
da.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail
User-Agent: NewsTap/5.2.6 (iPhone/iPod Touch)
Cancel-Lock: sha1:TS04S0fqkcIdKyRACDMeaw+1mRM=
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Message-ID: <59c78d4d$0$15186$65785112@news.neostrada.pl>
Subject: Re: Mięso puchnie
Content-Type: text/plain; charset=UTF-8
Mime-Version: 1.0
Content-Transfer-Encoding: 8bit
From: XL <i...@g...pl>
References: <opo89e$plo$1@news.icm.edu.pl>
<4...@g...com>
<s...@f...lasek.waw.pl>
<b...@g...com>
<oppalt$ef6$1@news.icm.edu.pl>
<e...@g...com>
<59c0c6d2$0$662$65785112@news.neostrada.pl>
<59c0e22f$0$5159$65785112@news.neostrada.pl>
<59c0e3e1$0$647$65785112@news.neostrada.pl>
<b...@g...com>
<oprq19$d1f$1@news.icm.edu.pl>
<c...@p...onet.pl>
<s...@f...lasek.waw.pl>
<59c6ca5a$0$15209$65785112@news.neostrada.pl>
<s...@f...lasek.waw.pl>
<59c78779$0$5157$65785112@news.neostrada.pl>
<o...@t...wroclaw.vectranet.pl>
Date: 24 Sep 2017 10:47:41 GMT
Lines: 30
Organization: Telekomunikacja Polska
NNTP-Posting-Host: 37.47.107.114
X-Trace: 1506250061 unt-rea-a-02.news.neostrada.pl 15186 37.47.107.114:3215
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
X-Received-Body-CRC: 556207496
X-Received-Bytes: 2647
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:378313
Ukryj nagłówki

Trefniś <t...@m...com> wrote:
> W dniu .09.2017 o 12:22 XL <i...@g...pl> pisze:
>
>> Jarosław Sokołowski <j...@l...waw.pl> wrote:
>>> samya pisze:
>>>
>>>>> Tłuszcze roślinne były kiedyś całkiem obce nadwiślańskiej kuchni.
>>>>> Smalec z gęsi albo ze świni, to i owszem, ale nie oliwa czy olej,
>>>>> bo skąd go brać. To co tłoczono z lnu albo konopii bardziej było
>>>>> potrzebne do innych celów. No chyba że post, wtedy czymś ten smlec
>>>>> trzeba było zastąpić. Pogląd, że wigilijnego karpia koniecznie
>>>>> trzeba na lnianym oleju, zachował się do dzisiaj. Tymczasem olej
>>>>> ten jest dobry, ale do malowania.
>>>>
>>>> A to tez zalezy czego :)
>>>
>>> Martwą naturę można na przykład.
>>>
>>
>> Kilka namalowałam - a Ty?
>> LOL
>
> Zarzuć zdjęcia tam, gdzie twój robot Philipsa :)
> Chętnie obejrzymy!
>

A robot był Bosch. Tfu.

--
XL

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
24.09 Trefniś
24.09 XL
24.09 Trefniś
24.09 XL
24.09 Trefniś
24.09 stefan
24.09 stefan
24.09 XL
25.09 stefan
25.09 XL
25.09 stefan
25.09 XL
08.07 Jivanmukta
09.07 Stokrotka
12.07 Budzik
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?
SZOK
Kara wiezienia.
Fiducia supplicans.
Na kłopoty - ZIELONI ????