| « poprzedni wątek | następny wątek » |
11. Data: 2006-06-05 15:07:13
Temat: Re: Miód - BADANIEWitam,
> akacjowy krystalizuje parę
> tygodni [2-4? w zależnosci od temperatury przechowywania].
Ja miałam słoik, który dopiero po 1,5 roku skrystalizował.
Przechowywany w kuchni (temperatura 20-24 stopnie). Wydawało mi się
to podejrzane, dlatego tak długo trzymałam.
pozdrawiam
jola
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
12. Data: 2006-06-05 15:28:54
Temat: Re: Miód - BADANIEt...@g...com napisał(a):
> Witam,
>> akacjowy krystalizuje parę
>> tygodni [2-4? w zależnosci od temperatury przechowywania].
>
> Ja miałam słoik, który dopiero po 1,5 roku skrystalizował.
> Przechowywany w kuchni (temperatura 20-24 stopnie). Wydawało mi się
> to podejrzane, dlatego tak długo trzymałam.
Nic dziwnego, 16-18*C uważa sie za pokojową temp. i według niej idą
oznaczenia.
Ja mam wentylowaną szafke pod oknem i tam temperatura jest zawsze niższa.
pozdr. Jerzy
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |