Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Miody miodziki Re: Miody miodziki

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Miody miodziki

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!wsisiz.edu.pl!plix.pl!newsfeed1.plix
.pl!news-out2.kabelfoon.nl!newsfeed.kabelfoon.nl!bandi.nntp.kabelfoon.nl!198.18
6.194.249.MISMATCH!transit3.readnews.com!news-out.readnews.com!transit4.readnew
s.com!postnews.google.com!a12g2000yqm.googlegroups.com!not-for-mail
From: Panslavista <p...@g...com>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Miody miodziki
Date: Sun, 15 Feb 2009 16:27:57 -0800 (PST)
Organization: http://groups.google.com
Lines: 24
Message-ID: <c...@a...googlegroups.com>
References: <IbEkl.18$vq1.15@newsfe08.iad>
NNTP-Posting-Host: 83.6.249.165
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
X-Trace: posting.google.com 1234744077 11298 127.0.0.1 (16 Feb 2009 00:27:57 GMT)
X-Complaints-To: g...@g...com
NNTP-Posting-Date: Mon, 16 Feb 2009 00:27:57 +0000 (UTC)
Complaints-To: g...@g...com
Injection-Info: a12g2000yqm.googlegroups.com; posting-host=83.6.249.165;
posting-account=VxowYgoAAACXIUj-wSbzn1nmOoh3KrQ2
User-Agent: G2/1.0
X-HTTP-UserAgent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows 98; FDM; .NET CLR
1.1.4322),gzip(gfe),gzip(gfe)
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:320305
Ukryj nagłówki

On 11 Lut, 18:48, Ewa J <e...@g...pl> wrote:
> Jak to jest ze niektore miody cukrzeja, a niektore sa plynne przez
> wiecznosc?
> Plynny i lepiej wyglada i jest latwiejszy w uzyciu, ale czy przypadkiem
> cena za wyglad nie jest gorsza jakosc spowodowana .....no wlasnie co oni
> robia z tym miodem, ze utrzynuje sie on w plynnej postaci.
> Slyszalam ze falszuja cukrem. Ktos inny znowu twierdzil ze podgrzewaja
> go do tego stopnia ze wszystkie dobroczynne skladniki miodu zostaja
> zniszczone i taki "podrasowany" miod nie rozni sie od wodnego rozczynu
> zwyklego cukru.
> Jaka jest prawda?

Płynne miody niecukrzące się nie muszą być sfałszowane - wyjęte z ula
zanim pszczoły zdołały je zagęścic i zasklepić w komórkach. Te
dojrzałe cykrzą się nie tracą na wartości, wystaczy słok miodu wstawić
do naczynia z ciepłą wodą lub na jakiejś ściereczce na kaloryferze.
Nie stracą nic ze swojej wartości, gdy temperatura nie przekroczy
30°C.

Ziołomiody powinny być oznakowane.

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
16.02 Ikselka
16.02 Panslavista
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?