« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2006-06-28 08:41:53
Temat: Na upał...mam gąsior syropu z pigwy, wystarczy dolać, albo wody albo wódy...
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2006-06-28 09:16:32
Temat: Re: Na upał...
"Panslavista" <p...@w...pl> wrote in message
news:e7tfgt$kau$1@nemesis.news.tpi.pl...
> mam gąsior syropu z pigwy, wystarczy dolać, albo wody albo wódy...
Na upał - obrać ogórek, przekroić wzdłuż na połówki, lekko posolić solą
morską lub kamienną, można odrobinką pieprzu dosmaczyć - wspaniale uzupełnia
ubytki soli i wody, oszukuje głód i tonizuje wszelkie problemy gastryczne.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2006-06-28 11:03:07
Temat: Re: Na upał...
Użytkownik "Panslavista" <p...@w...pl> napisał w wiadomości
> Na upał - obrać ogórek, przekroić wzdłuż na połówki, lekko posolić solą
> morską lub kamienną, można odrobinką pieprzu dosmaczyć - wspaniale
> uzupełnia ubytki soli i wody, oszukuje głód i tonizuje wszelkie problemy
> gastryczne.
Nio...ogorek jest oki tez w postaci tzw mizerii,
ale aktualnie najbardziej to arbuz polecam na upal.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2006-06-28 11:23:16
Temat: Re: Na upał...weni schrieb:
> Użytkownik "Panslavista" <p...@w...pl> napisał w wiadomości
>
>> Na upał - obrać ogórek, przekroić wzdłuż na połówki, lekko posolić solą
>> morską lub kamienną, można odrobinką pieprzu dosmaczyć - wspaniale
>> uzupełnia ubytki soli i wody, oszukuje głód i tonizuje wszelkie problemy
>> gastryczne.
> Nio...ogorek jest oki tez w postaci tzw mizerii,
> ale aktualnie najbardziej to arbuz polecam na upal.
w sumie tyż ogórek, tylko słodki i taki trochę grubawy.
Wczoraj wciąłem z dziećmi 4 kilo arbuza ;-)
Waldek
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
5. Data: 2006-06-28 11:29:50
Temat: Re: Na upał...
"weni" <o...@w...pl> wrote in message
news:a4a$44a261c1$57cfe9b8$31464@news.chello.pl...
>
> Użytkownik "Panslavista" <p...@w...pl> napisał w wiadomości
>
>> Na upał - obrać ogórek, przekroić wzdłuż na połówki, lekko posolić solą
>> morską lub kamienną, można odrobinką pieprzu dosmaczyć - wspaniale
>> uzupełnia ubytki soli i wody, oszukuje głód i tonizuje wszelkie problemy
>> gastryczne.
> Nio...ogorek jest oki tez w postaci tzw mizerii,
> ale aktualnie najbardziej to arbuz polecam na upal.
A jaki wspaniały jest arbuz kiszony...
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
6. Data: 2006-06-28 11:35:51
Temat: Re: Na upał...
Użytkownik "Panslavista" <p...@w...pl> napisał w wiadomości
>>
>>> Na upał - obrać ogórek, przekroić wzdłuż na połówki, lekko posolić solą
>>> morską lub kamienną, można odrobinką pieprzu dosmaczyć - wspaniale
>>> uzupełnia ubytki soli i wody, oszukuje głód i tonizuje wszelkie problemy
>>> gastryczne.
>> Nio...ogorek jest oki tez w postaci tzw mizerii,
>> ale aktualnie najbardziej to arbuz polecam na upal.
>
> A jaki wspaniały jest arbuz kiszony...
***
Wez nie cuduj...
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
7. Data: 2006-06-28 11:38:43
Temat: Re: Na upał...
Użytkownik "Waldemar" <w...@i...de> napisał w wiadomości
>> Nio...ogorek jest oki tez w postaci tzw mizerii,
>> ale aktualnie najbardziej to arbuz polecam na upal.
>
> w sumie tyż ogórek, tylko słodki i taki trochę grubawy.
>
> Wczoraj wciąłem z dziećmi 4 kilo arbuza ;-)
***
Nio...tyż
Tez wcielam ale mniej...
Pozdrawiam i zycze smacznego na dzisiaj...
:-)
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
8. Data: 2006-06-28 12:15:17
Temat: Re: Na upał...
"weni" <o...@w...pl> wrote in message
news:43f90$44a2696e$57cfe9b8$387@news.chello.pl...
>
> Użytkownik "Panslavista" <p...@w...pl> napisał w wiadomości
>>>
>>>> Na upał - obrać ogórek, przekroić wzdłuż na połówki, lekko posolić solą
>>>> morską lub kamienną, można odrobinką pieprzu dosmaczyć - wspaniale
>>>> uzupełnia ubytki soli i wody, oszukuje głód i tonizuje wszelkie
>>>> problemy gastryczne.
>>> Nio...ogorek jest oki tez w postaci tzw mizerii,
>>> ale aktualnie najbardziej to arbuz polecam na upal.
>>
>> A jaki wspaniały jest arbuz kiszony...
>
> ***
> Wez nie cuduj...
Na Ukrainie go robią, zakąska do wódek ale nie tylko.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
9. Data: 2006-06-28 15:59:12
Temat: Re: Na upał...
Użytkownik "Panslavista" <p...@w...pl> napisał w wiadomości
news:e7tfgt$kau$1@nemesis.news.tpi.pl...
> mam gąsior syropu z pigwy, wystarczy dolać, albo wody albo wódy...
>
Ja tam wole dobrze schlodzona zubrowke z sokiem jablkowym ,trafilem wlasnie
na Alegro trawki zubrowki do posadzenia ,taniocha, cale 4 zlote.Jesli jedna
trawka na 0,5 l.to starczy na dlugo ,mam nadzieje ze zdazy odrastac -:)))
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=112656731, jak chcesz kupic to sie
pospiesz ,resztki zostaly.
juras
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
10. Data: 2006-06-28 16:29:45
Temat: Re: Na upał...
"yuras" <p...@o...eu> wrote in message
news:e7u91g$isn$1@atlantis.news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "Panslavista" <p...@w...pl> napisał w wiadomości
> news:e7tfgt$kau$1@nemesis.news.tpi.pl...
>> mam gąsior syropu z pigwy, wystarczy dolać, albo wody albo wódy...
>>
> Ja tam wole dobrze schlodzona zubrowke z sokiem jablkowym ,trafilem
> wlasnie na Alegro trawki zubrowki do posadzenia ,taniocha, cale 4
> zlote.Jesli jedna trawka na 0,5 l.to starczy na dlugo ,mam nadzieje ze
> zdazy odrastac -:))) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=112656731,
> jak chcesz kupic to sie pospiesz ,resztki zostaly.
> juras
Nie wiem, dlaczego turówkę bierzesz za żubrówkę?
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |