Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Na upał...

Grupy

Szukaj w grupach

 

Na upał...

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 29


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2006-06-28 08:41:53

Temat: Na upał...
Od: "Panslavista" <p...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora

mam gąsior syropu z pigwy, wystarczy dolać, albo wody albo wódy...


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


2. Data: 2006-06-28 09:16:32

Temat: Re: Na upał...
Od: "Panslavista" <p...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


"Panslavista" <p...@w...pl> wrote in message
news:e7tfgt$kau$1@nemesis.news.tpi.pl...
> mam gąsior syropu z pigwy, wystarczy dolać, albo wody albo wódy...

Na upał - obrać ogórek, przekroić wzdłuż na połówki, lekko posolić solą
morską lub kamienną, można odrobinką pieprzu dosmaczyć - wspaniale uzupełnia
ubytki soli i wody, oszukuje głód i tonizuje wszelkie problemy gastryczne.


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


3. Data: 2006-06-28 11:03:07

Temat: Re: Na upał...
Od: "weni" <o...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Panslavista" <p...@w...pl> napisał w wiadomości

> Na upał - obrać ogórek, przekroić wzdłuż na połówki, lekko posolić solą
> morską lub kamienną, można odrobinką pieprzu dosmaczyć - wspaniale
> uzupełnia ubytki soli i wody, oszukuje głód i tonizuje wszelkie problemy
> gastryczne.
Nio...ogorek jest oki tez w postaci tzw mizerii,
ale aktualnie najbardziej to arbuz polecam na upal.


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


4. Data: 2006-06-28 11:23:16

Temat: Re: Na upał...
Od: Waldemar <w...@i...de> szukaj wiadomości tego autora

weni schrieb:
> Użytkownik "Panslavista" <p...@w...pl> napisał w wiadomości
>
>> Na upał - obrać ogórek, przekroić wzdłuż na połówki, lekko posolić solą
>> morską lub kamienną, można odrobinką pieprzu dosmaczyć - wspaniale
>> uzupełnia ubytki soli i wody, oszukuje głód i tonizuje wszelkie problemy
>> gastryczne.
> Nio...ogorek jest oki tez w postaci tzw mizerii,
> ale aktualnie najbardziej to arbuz polecam na upal.

w sumie tyż ogórek, tylko słodki i taki trochę grubawy.

Wczoraj wciąłem z dziećmi 4 kilo arbuza ;-)


Waldek

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


5. Data: 2006-06-28 11:29:50

Temat: Re: Na upał...
Od: "Panslavista" <p...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


"weni" <o...@w...pl> wrote in message
news:a4a$44a261c1$57cfe9b8$31464@news.chello.pl...
>
> Użytkownik "Panslavista" <p...@w...pl> napisał w wiadomości
>
>> Na upał - obrać ogórek, przekroić wzdłuż na połówki, lekko posolić solą
>> morską lub kamienną, można odrobinką pieprzu dosmaczyć - wspaniale
>> uzupełnia ubytki soli i wody, oszukuje głód i tonizuje wszelkie problemy
>> gastryczne.
> Nio...ogorek jest oki tez w postaci tzw mizerii,
> ale aktualnie najbardziej to arbuz polecam na upal.

A jaki wspaniały jest arbuz kiszony...


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


6. Data: 2006-06-28 11:35:51

Temat: Re: Na upał...
Od: "weni" <o...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Panslavista" <p...@w...pl> napisał w wiadomości
>>
>>> Na upał - obrać ogórek, przekroić wzdłuż na połówki, lekko posolić solą
>>> morską lub kamienną, można odrobinką pieprzu dosmaczyć - wspaniale
>>> uzupełnia ubytki soli i wody, oszukuje głód i tonizuje wszelkie problemy
>>> gastryczne.
>> Nio...ogorek jest oki tez w postaci tzw mizerii,
>> ale aktualnie najbardziej to arbuz polecam na upal.
>
> A jaki wspaniały jest arbuz kiszony...

***
Wez nie cuduj...


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


7. Data: 2006-06-28 11:38:43

Temat: Re: Na upał...
Od: "weni" <o...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Waldemar" <w...@i...de> napisał w wiadomości

>> Nio...ogorek jest oki tez w postaci tzw mizerii,
>> ale aktualnie najbardziej to arbuz polecam na upal.
>
> w sumie tyż ogórek, tylko słodki i taki trochę grubawy.
>
> Wczoraj wciąłem z dziećmi 4 kilo arbuza ;-)

***
Nio...tyż
Tez wcielam ale mniej...
Pozdrawiam i zycze smacznego na dzisiaj...
:-)


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


8. Data: 2006-06-28 12:15:17

Temat: Re: Na upał...
Od: "Panslavista" <p...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


"weni" <o...@w...pl> wrote in message
news:43f90$44a2696e$57cfe9b8$387@news.chello.pl...
>
> Użytkownik "Panslavista" <p...@w...pl> napisał w wiadomości
>>>
>>>> Na upał - obrać ogórek, przekroić wzdłuż na połówki, lekko posolić solą
>>>> morską lub kamienną, można odrobinką pieprzu dosmaczyć - wspaniale
>>>> uzupełnia ubytki soli i wody, oszukuje głód i tonizuje wszelkie
>>>> problemy gastryczne.
>>> Nio...ogorek jest oki tez w postaci tzw mizerii,
>>> ale aktualnie najbardziej to arbuz polecam na upal.
>>
>> A jaki wspaniały jest arbuz kiszony...
>
> ***
> Wez nie cuduj...

Na Ukrainie go robią, zakąska do wódek ale nie tylko.


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


9. Data: 2006-06-28 15:59:12

Temat: Re: Na upał...
Od: "yuras" <p...@o...eu> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Panslavista" <p...@w...pl> napisał w wiadomości
news:e7tfgt$kau$1@nemesis.news.tpi.pl...
> mam gąsior syropu z pigwy, wystarczy dolać, albo wody albo wódy...
>
Ja tam wole dobrze schlodzona zubrowke z sokiem jablkowym ,trafilem wlasnie
na Alegro trawki zubrowki do posadzenia ,taniocha, cale 4 zlote.Jesli jedna
trawka na 0,5 l.to starczy na dlugo ,mam nadzieje ze zdazy odrastac -:)))
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=112656731, jak chcesz kupic to sie
pospiesz ,resztki zostaly.
juras


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


10. Data: 2006-06-28 16:29:45

Temat: Re: Na upał...
Od: "Panslavista" <p...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora


"yuras" <p...@o...eu> wrote in message
news:e7u91g$isn$1@atlantis.news.tpi.pl...
>
> Użytkownik "Panslavista" <p...@w...pl> napisał w wiadomości
> news:e7tfgt$kau$1@nemesis.news.tpi.pl...
>> mam gąsior syropu z pigwy, wystarczy dolać, albo wody albo wódy...
>>
> Ja tam wole dobrze schlodzona zubrowke z sokiem jablkowym ,trafilem
> wlasnie na Alegro trawki zubrowki do posadzenia ,taniocha, cale 4
> zlote.Jesli jedna trawka na 0,5 l.to starczy na dlugo ,mam nadzieje ze
> zdazy odrastac -:))) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=112656731,
> jak chcesz kupic to sie pospiesz ,resztki zostaly.
> juras

Nie wiem, dlaczego turówkę bierzesz za żubrówkę?


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ] . 2 . 3


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

truskawka - jak to zrobic???
Obieranie fasolki szparagowej
Maszyna do lodow
S!
Truskawki z makaronem

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a

zobacz wszyskie »