Strona główna Grupy pl.rec.dom Nadtopiona płyta indukcyjna Re: Nadtopiona płyta indukcyjna

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Nadtopiona płyta indukcyjna

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed.atman.pl!ne
ws.nask.pl!news.nask.org.pl!news.unit0.net!eternal-september.org!feeder.eternal
-september.org!news.eternal-september.org!.POSTED!not-for-mail
From: Kaczin <j...@p...interia.pl>
Newsgroups: pl.rec.dom
Subject: Re: Nadtopiona płyta indukcyjna
Date: Mon, 18 Jul 2016 19:20:20 +0200
Organization: A noiseless patient Spider
Lines: 22
Message-ID: <nmj34l$uob$1@dont-email.me>
References: <5...@g...com>
<578b887f$0$12543$65785112@news.neostrada.pl>
<578bb096$0$12539$65785112@news.neostrada.pl>
<nmgbo3$ide$1@dont-email.me>
<5...@g...com>
<nmif8p$nbc$1@dont-email.me>
<4...@g...com>
<nmiis6$3ki$1@dont-email.me>
<578cd0a0$0$15203$65785112@news.neostrada.pl>
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=utf-8; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Injection-Date: Mon, 18 Jul 2016 17:20:21 -0000 (UTC)
Injection-Info: mx02.eternal-september.org;
posting-host="daac89881b56ebf234fa20ffdce2cfdc";
logging-data="31499";
mail-complaints-to="a...@e...org";
posting-account="U2FsdGVkX1/pWBE+WhLKALPr5xcPkgVC"
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:45.0) Gecko/20100101
Thunderbird/45.2.0
In-Reply-To: <578cd0a0$0$15203$65785112@news.neostrada.pl>
Cancel-Lock: sha1:mRqm1nTBIYIWhdBYoLVezRqJXGs=
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.dom:142516
Ukryj nagłówki

W dniu 18.07.2016 o 14:50, Irokez pisze:
> W dniu 2016-07-18 o 14:42, masti pisze:
>> Zenek Kapelinder wrote:
>>
>>> Majka spytaj. Temperatura mieknienia szkla borokrzemowego zaczyna sie
>>> od 600 stC debilku. Przy 1300 to sie takie szklo wytapia w hucie.
>>> Zwykle hartowane szklo mieknie w czterystu stopniach.
>>
>> i która kuchenka tyle osiąga?
>>
>
> Ale w czym problem rozgrzać cienki spód gara ponad 100 stopni w piecu
> indukcyjnym?
>

1. Tu mowa o kuchence indukcyjnej. NIE o piecu indukcyjnym.
2. Żaden problem rozgrzać, nawet gruby, spód gara ponad 100 stopni.
Wszyscy to wiedzą.
3. Co chciałeś osiągnąć tym postem? Pokazać swoją ignorancję?

--
Kaczin

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
18.07 Irokez
19.07 Kaczin
19.07 masti
20.07 Irokez
20.07 masti
21.07 Irokez
Prasa do oleju na użytek domowy
Re: Zerowatt zx 33 - instrukcja obslugi
jak dotrzeć do głowicy baterii
Kuchenka gazowa z regulacją temperatury
Mleko w ekspresie
Klejąca się jak gile z nosa rączka noży FISKARS - jak się pozbyć tej klejącej warstwy?
BLUM Aventos HF - brak powolnego domykania
Do czego i jak wykorzystac 'odpad' wody z filtra RO w kuchni?
gazociag - niski srednie wysokie cisnienie
Jak podmienic halogenki na ledy?
Jakie zarówki E27?
Szafki do samodzielnego montazu
Piekarnik z mikrofalą 2w1
Roborock S5 MAX
Prowadnica nie prowadzi
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?
SZOK
Kara wiezienia.