Strona główna Grupy pl.rec.dom Nadtopiona płyta indukcyjna Re: Nadtopiona płyta indukcyjna

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Nadtopiona płyta indukcyjna

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!news.unit
0.net!weretis.net!feeder4.news.weretis.net!ecngs!feeder2.ecngs.de!81.171.118.64
.MISMATCH!peer04.fr7!news.highwinds-media.com!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-01.
news.neostrada.pl!unt-spo-a-01.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-f
or-mail
Subject: Re: Nadtopiona płyta indukcyjna
Newsgroups: pl.rec.dom
References: <5...@g...com>
<578b887f$0$12543$65785112@news.neostrada.pl>
<578bb096$0$12539$65785112@news.neostrada.pl>
<nmgbo3$ide$1@dont-email.me>
<5...@g...com>
<nmif8p$nbc$1@dont-email.me>
<4...@g...com>
<nmiis6$3ki$1@dont-email.me>
<578cd0a0$0$15203$65785112@news.neostrada.pl>
<nmj34l$uob$1@dont-email.me>
From: Irokez <n...@w...pl>
Date: Mon, 18 Jul 2016 20:48:11 +0200
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:45.0) Gecko/20100101
Thunderbird/45.2.0
MIME-Version: 1.0
In-Reply-To: <nmj34l$uob$1@dont-email.me>
Content-Type: text/plain; charset=utf-8; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Lines: 26
Message-ID: <578d2469$0$12555$65785112@news.neostrada.pl>
Organization: Telekomunikacja Polska
NNTP-Posting-Host: dynamic-78-10-105-189.ssp.dialog.net.pl
X-Trace: 1468867689 unt-rea-a-01.news.neostrada.pl 12555 78.10.105.189:55158
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
X-Received-Bytes: 2064
X-Received-Body-CRC: 3850177958
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.dom:142517
Ukryj nagłówki

W dniu 2016-07-18 o 19:20, Kaczin pisze:
> W dniu 18.07.2016 o 14:50, Irokez pisze:
>> W dniu 2016-07-18 o 14:42, masti pisze:
>>> Zenek Kapelinder wrote:
>>>
>>>> Majka spytaj. Temperatura mieknienia szkla borokrzemowego zaczyna sie
>>>> od 600 stC debilku. Przy 1300 to sie takie szklo wytapia w hucie.
>>>> Zwykle hartowane szklo mieknie w czterystu stopniach.
>>>
>>> i która kuchenka tyle osiąga?
>>>
>>
>> Ale w czym problem rozgrzać cienki spód gara ponad 100 stopni w piecu
>> indukcyjnym?
>>
>
> 1. Tu mowa o kuchence indukcyjnej. NIE o piecu indukcyjnym.
> 2. Żaden problem rozgrzać, nawet gruby, spód gara ponad 100 stopni.
> Wszyscy to wiedzą.
> 3. Co chciałeś osiągnąć tym postem? Pokazać swoją ignorancję?
>

Ad.3. - To do mnie?

--
Irokez

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
19.07 Kaczin
19.07 masti
20.07 Irokez
20.07 masti
21.07 Irokez
Prasa do oleju na użytek domowy
Re: Zerowatt zx 33 - instrukcja obslugi
jak dotrzeć do głowicy baterii
Kuchenka gazowa z regulacją temperatury
Mleko w ekspresie
Klejąca się jak gile z nosa rączka noży FISKARS - jak się pozbyć tej klejącej warstwy?
BLUM Aventos HF - brak powolnego domykania
Do czego i jak wykorzystac 'odpad' wody z filtra RO w kuchni?
gazociag - niski srednie wysokie cisnienie
Jak podmienic halogenki na ledy?
Jakie zarówki E27?
Szafki do samodzielnego montazu
Piekarnik z mikrofalą 2w1
Roborock S5 MAX
Prowadnica nie prowadzi
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?