Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia POMOCY - jak zagęścić krem Re: POMOCY - jak zagęścić krem

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: POMOCY - jak zagęścić krem

« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!warszawa.rmf.pl!news.rmf.pl!agh.edu.
pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!newsgate.onet.pl!newsgate.pl
From: b...@i...com.pl (Barbara Czaplicka)
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: POMOCY - jak zagęścić krem
Date: 7 Jun 2002 20:17:20 +0200
Organization: email<>news gateway
Lines: 26
Message-ID: <061001c20e4f$ad084200$fa92573e@homeqi3kb9pw13>
References: <adqqbt$nfi$1@sunsite.icm.edu.pl>
NNTP-Posting-Host: newsgate.test.onet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: newsgate.onet.pl 1023473840 16260 192.168.240.245 (7 Jun 2002 18:17:20 GMT)
X-Complaints-To: a...@o...pl
NNTP-Posting-Date: 7 Jun 2002 18:17:20 GMT
X-Mailer: Microsoft Outlook Express 5.50.4522.1200
X-Received: from dial-4602.wroclaw.dialog.net.pl ([62.87.146.250]
helo=homeqi3kb9pw13) by poczta.man.pl with esmtp (Exim 3.12 #1) id
17GO7u-0005KG-00 for p...@n...pl; Fri, 07 Jun 2002
20:06:19 +0200
X-Received: from dial-4602.wroclaw.dialog.net.pl ([62.87.146.250]
helo=homeqi3kb9pw13) by poczta.man.pl with esmtp (Exim 3.12 #1) id
17GO7u-0005KG-00 for p...@n...pl; Fri, 07 Jun 2002
20:06:19 +0200
X-Received: from dial-4602.wroclaw.dialog.net.pl ([62.87.146.250]
helo=homeqi3kb9pw13) by poczta.man.pl with esmtp (Exim 3.12 #1) id
17GO7u-0005KG-00 for p...@n...pl; Fri, 07 Jun 2002
20:06:19 +0200
X-Received: from dial-4602.wroclaw.dialog.net.pl ([62.87.146.250]
helo=homeqi3kb9pw13) by poczta.man.pl with esmtp (Exim 3.12 #1) id
17GO7u-0005KG-00 for p...@n...pl; Fri, 07 Jun 2002
20:06:19 +0200
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:111537
Ukryj nagłówki

Bandzieras wrote:
> Krem zrobiłem. Wg przepisu. Masło, budyń, czekolada... Trzeba nim
> przełożyć
> ciasto, ale widzę, że jest zbyt rzadki. Wiecie, jak go zagęścić?
>

Nigdy nie robilam z budyniem - wiec nie wiem, ale moze dodasz jeszcze
zagotowanej maki kartoflanej z woda?
Robi sie tak, jak budyn.


> I przy okazji? Czy aby nasączyć biszkopt aromatem do ciast trzeba go
> (aromat
> nie biszkopt :)) najpierw czymś rozcieńczyć?

Tak. Do goracej wody dodajesz aromat i ta mieszanina nasaczasz przekrojony
na plastry biszkopt. Nie zaluj wilgoci, bo tort wtedy jest zawsze lzejszy do
jedzenia.
barbara




--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
07.06 Krysia Thompson
07.06 Barbara Czaplicka
07.06 Krysia Thompson
07.06 Barbara Czaplicka
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?
SZOK