Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia POMOCY - jak zagęścić krem Re: POMOCY - jak zagescic krem

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: POMOCY - jak zagescic krem

« poprzedni post
Path: news-archive.icm.edu.pl!pingwin.icm.edu.pl!mat.uni.torun.pl!news.man.torun.pl!n
ews.man.poznan.pl!news.ipartners.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news
.onet.pl!newsgate.onet.pl!newsgate.pl
From: b...@i...com.pl (Barbara Czaplicka)
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: POMOCY - jak zagescic krem
Date: 7 Jun 2002 23:08:58 +0200
Organization: email<>news gateway
Lines: 32
Message-ID: <06bb01c20e67$a8ab3c90$fa92573e@homeqi3kb9pw13>
References: <adqqbt$nfi$1@sunsite.icm.edu.pl> <adqqmh$980$1@sunsite.icm.edu.pl>
<k...@4...com>
NNTP-Posting-Host: newsgate.test.onet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="ISO-8859-1"
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: newsgate.onet.pl 1023484138 17940 192.168.240.245 (7 Jun 2002 21:08:58 GMT)
X-Complaints-To: a...@o...pl
NNTP-Posting-Date: 7 Jun 2002 21:08:58 GMT
X-Mailer: Microsoft Outlook Express 5.50.4522.1200
X-Received: from dial-4602.wroclaw.dialog.net.pl ([62.87.146.250]
helo=homeqi3kb9pw13) by poczta.man.pl with esmtp (Exim 3.12 #1) id
17GQo1-00086p-00 for p...@n...pl; Fri, 07 Jun 2002
22:57:58 +0200
X-Received: from dial-4602.wroclaw.dialog.net.pl ([62.87.146.250]
helo=homeqi3kb9pw13) by poczta.man.pl with esmtp (Exim 3.12 #1) id
17GQo1-00086p-00 for p...@n...pl; Fri, 07 Jun 2002
22:57:58 +0200
X-Received: from dial-4602.wroclaw.dialog.net.pl ([62.87.146.250]
helo=homeqi3kb9pw13) by poczta.man.pl with esmtp (Exim 3.12 #1) id
17GQo1-00086p-00 for p...@n...pl; Fri, 07 Jun 2002
22:57:58 +0200
X-Received: from dial-4602.wroclaw.dialog.net.pl ([62.87.146.250]
helo=homeqi3kb9pw13) by poczta.man.pl with esmtp (Exim 3.12 #1) id
17GQo1-00086p-00 for p...@n...pl; Fri, 07 Jun 2002
22:57:58 +0200
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:111559
Ukryj nagłówki

Krysia Thompson wrote:

> On Fri, 7 Jun 2002 19:32:00 +0200, "Bo?ena"
> <b...@s...pw.edu.pl> wrote:
>
>>> I przy okazji? Czy aby nasączya biszkopt aromatem do ciast trzeba
>>> go (aromat nie biszkopt :)) najpierw czymś rozcienczya?
>>
>> Wydaje mi sie, ze ten aromat to przed pieczeniem sie dodaje do
>> ciasta...
>>
>
> niekoniecznie chyba - jak ma byc nasaczone, to zawsze weselej jak
> ten nasoncz (ort. internetowa...) jest aromatyczny, pachnacy,
> smaczny, alkoholizowany...sztuczny aromat, jakbys chlusnal w
> ciasto to jakas okropnosc gastrologiczna masz jak w banku. moze
> nie nasaczaj sztucznym a czyms bardziej zblizonym do natury...np
> alkoholem ;))
>

Krysiu, a co wtedy, kiedy nie ma sie w domu aromatycznego alkoholu?
Znakomicie nadaje sie do nasaczania nasz polski olejek rumowy.
Stosowalam - naprawde pasuje [nie mowiac o tym, ze torty na ogol jadaja tez
dzieci].
barbara




--
Archiwum grupy: http://niusy.onet.pl/pl.rec.kuchnia

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
07.06 Krysia Thompson
07.06 Barbara Czaplicka
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?
SZOK