Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Papier ryżowy się rozpuszcza. Jaka przyczyna? Re: Papier ryżowy się rozpuszcza. Jaka przyczyna?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Papier ryżowy się rozpuszcza. Jaka przyczyna?

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.icm.edu.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!news.unit
0.net!peer03.am4!peer.am4.highwinds-media.com!peer01.fr7!futter-mich.highwinds-
media.com!news.highwinds-media.com!newsfeed.neostrada.pl!unt-exc-01.news.neostr
ada.pl!unt-spo-b-01.news.neostrada.pl!news.neostrada.pl.POSTED!not-for-mail
From: "rageofhonor" <w...@w...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
References: <59e0c72e$0$647$65785112@news.neostrada.pl>
<59e0e731$0$15194$65785112@news.neostrada.pl>
Subject: Re: Papier ryżowy się rozpuszcza. Jaka przyczyna?
Date: Sat, 14 Oct 2017 01:00:14 +0200
MIME-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="UTF-8"; reply-type=original
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.5931
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.6157
Lines: 20
Message-ID: <59e14583$0$662$65785112@news.neostrada.pl>
Organization: Telekomunikacja Polska
NNTP-Posting-Host: 89.64.53.103
X-Trace: 1507935619 unt-rea-b-01.news.neostrada.pl 662 89.64.53.103:19306
X-Complaints-To: a...@n...neostrada.pl
X-Received-Bytes: 1859
X-Received-Body-CRC: 3785831
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:378992
Ukryj nagłówki


Użytkownik "XL" <i...@g...pl> napisał w wiadomości
news:59e0e731$0$15194$65785112@news.neostrada.pl...
> rageofhonor <w...@w...pl> wrote:
> A) Sajgonki za długo czekały na smażenie - papier namókł za bardzo?
> B) Za mało rozgrzany tłuszcz w momencie wkładania sajgonek? - sajgonki
> zamiast się smażyć to się gotowały.
> C) Za mokry farsz?

Dosłownie sekundę moczyłem papier ryżowy. Tak by woda pokryła obie strony
papieru. Czyli raczej to chyba nie to
Robiłem je we frytkownicy ok 175*C, 3 minuty
Farsz też nie był zbyt mokry

Ta sekunda wystarczyła by papier stał się bardzo elastyczny. Może kiepski
papier?
W sumie zrobiłem 6 sztuk. Po zanurzeniu do oleju sajgonki smażyły się i
utworzyły się bańki powietrzne które przekłułem szpikulcem.Potem papier
zaczął się jakby topić i tak powstały dziury.

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
15.10 XL
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?