« poprzedni post | |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.rmf.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!new sfeed.gazeta.pl!news.dialog.net.pl!not-for-mail From: "Cherokee" <c...@t...skasujCalyTenNapis.pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Przechowywanie bigosu Date: Thu, 4 Dec 2003 16:02:43 +0100 Organization: Dialog Net Lines: 8 Message-ID: <bqniag$i5i$1@absinth.dialog.net.pl> References: <017b01c3ba72$e0fe34e0$6f00a8c0@ap.siedlce.pl> NNTP-Posting-Host: dial-3799.wroclaw.dialog.net.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: absinth.dialog.net.pl 1070550160 18610 62.87.140.215 (4 Dec 2003 15:02:40 GMT) X-Complaints-To: http://www.dialog.pl/dialog/internet/internet.php?id=41 NNTP-Posting-Date: Thu, 4 Dec 2003 15:02:40 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2600.0000 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2600.0000 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:181850 Ukryj nagłówki Najlepiej jest zamykac w słoiki gorący, pasteryzować a potem przechowywac |
Zobacz także