Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Przechowywanie mąki z pełnego przemiału Re: Przechowywanie mąki z pełnego przemiału

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Przechowywanie mąki z pełnego przemiału

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!feed.news.interia.pl!news.nask.pl!ne
ws.nask.org.pl!newsfeed00.sul.t-online.de!t-online.de!border2.nntp.dca.giganews
.com!nntp.giganews.com!postnews.google.com!e10g2000vbe.googlegroups.com!not-for
-mail
From: Panslavista <p...@g...com>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Przechowywanie mąki z pełnego przemiału
Date: Thu, 12 Feb 2009 14:31:58 -0800 (PST)
Organization: http://groups.google.com
Lines: 30
Message-ID: <1...@e...googlegroups.com>
References: <gn149q$ar9$1@nemesis.news.neostrada.pl>
<gn1ns8$b3g$1@nemesis.news.neostrada.pl>
<gn1p0q$5bm$1@atlantis.news.neostrada.pl>
NNTP-Posting-Host: 83.6.211.193
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=ISO-8859-2
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
X-Trace: posting.google.com 1234477918 1625 127.0.0.1 (12 Feb 2009 22:31:58 GMT)
X-Complaints-To: g...@g...com
NNTP-Posting-Date: Thu, 12 Feb 2009 22:31:58 +0000 (UTC)
Complaints-To: g...@g...com
Injection-Info: e10g2000vbe.googlegroups.com; posting-host=83.6.211.193;
posting-account=VxowYgoAAACXIUj-wSbzn1nmOoh3KrQ2
User-Agent: G2/1.0
X-HTTP-UserAgent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows 98; FDM; .NET CLR
1.1.4322),gzip(gfe),gzip(gfe)
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:320258
Ukryj nagłówki

On 12 Lut, 19:14, Jan Werbiński <j...@j...com>
wrote:
> Użytkownik "Panslavista" <p...@w...pl> napisał w wiadomości
> news:gn1ns8
>
> > Kup worek gęsto tkany, mąkę przesiej przez gęste sito i rozsyp na stołach
> > w suchym pomieszczeniu, trzeba ją wysuszyć. Po wysuszeniu wsypać do worka
> > i przechowywać w chłodnym ale suchym pomieszczeniu - raz na jakiś czas
> > powtórzyć te czynności. Sianie napowietrza mąkę (mąka oddycha, podobnie
> > kasze) oraz usuwa szkodniki - dorosłe a nawet jajka... Ale to z mąką
> > drobnego przemiału razowe wysuszyć zapakować do woreczków i w zbiorczym
> > worku wsadzić do zamrażarki...
>
> Myślałem właśnie o zamrażarce. A jak taka mąka później wygląda? Nie bryli
> się? Kwasi się dobrze?
>
> --
> Jan Werbiński       O0oo....._[:]) bul, bul, bul
> Prywatnahttp://www.janwer.com/
> Nasza siechttp://www.fredry.net/

http://sklep.gastromer.pl/prod/064990_6414.php przy większych
potrzebach - widziałem także z zamkiem.

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
13.02 Panslavista
16.02 Tadeusz Jerzy Korsak
16.02 Panslavista
16.02 Panslavista
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?