« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.onet.pl!not-for-mail From: "^ToM^" <n...@p...onet.pl> Newsgroups: pl.misc.dieta,pl.sci.medycyna Subject: Re: Przyswajanie białka Date: Wed, 20 Aug 2003 12:11:26 +0200 Organization: news.onet.pl Lines: 28 Sender: n...@p...onet.pl@193.111.31.11 Message-ID: <bhvher$8ro$1@news.onet.pl> References: <bhsnvh$l4n$1@news.onet.pl> <bhspbb$eq7$1@inews.gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: 193.111.31.11 X-Trace: news.onet.pl 1061374235 9080 193.111.31.11 (20 Aug 2003 10:10:35 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 20 Aug 2003 10:10:35 GMT X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1106 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1106 Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.misc.dieta:21339 pl.sci.medycyna:116514 Ukryj nagłówki > Przyswajalnosc kolagenu to cale 8%. Ciekaw jestem, czy istnieja jakies |
Zobacz także