| « poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-08-29 08:06:54
Temat: Pytanie do Magdy Basset o Pasta primaveraMagdo,
Pare dni temu podalas przepis na obiad w 0,5 godziny. Zrobilam wczoraj
kurczaka w z pieczarkami w sosie smietankowym (bardzo smaczny), dzis
chcialabym zrobic pasta primavera. W zwiazku z tym mam male pytanie:
czy te warzywa (tj. cukinia i papryka) maja byc wczesniej podsmazone?
czy moze ugotowane na parze?
Pozdrawiam serdecznie,
Kasia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2003-08-29 16:37:49
Temat: Re: Pytanie do Magdy Basset o Pasta primavera
Blancanieves wrote:
>
> Magdo,
>
> Pare dni temu podalas przepis na obiad w 0,5 godziny. Zrobilam wczoraj
> kurczaka w z pieczarkami w sosie smietankowym (bardzo smaczny), dzis
> chcialabym zrobic pasta primavera. W zwiazku z tym mam male pytanie:
> czy te warzywa (tj. cukinia i papryka) maja byc wczesniej podsmazone?
> czy moze ugotowane na parze?
>
> Pozdrawiam serdecznie,
> Kasia
Nie, surowe. Przelewanie goracej wody z makaronu przez te warzywa jest
wystarczajace. One sa tak cienko pokrojone, ze ta wrzaca woda
natychmiast je ugotuje.
MB
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-08-29 16:56:10
Temat: Re: Pytanie do Magdy Basset o Pasta primaveraWielkie dzieki! :)))
Co prawda dzis juz po obiedzie, ale zrobie jutro!
Pozdrawiam serdecznie,
Kasia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
| « poprzedni wątek | następny wątek » |