« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2001-08-17 13:48:41
Temat: RzodkiewA co zrobić z białej rzodkwi?
Pozdrawia Renia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2001-08-17 14:21:28
Temat: Re: Rzodkiew
Użytkownik "Renata Kamińska" <R...@v...com.pl> napisał w
wiadomości news:2e7jl9.t7b1.ln@ratbert.vianet...
> A co zrobić z białej rzodkwi?
> Pozdrawia Renia
>
>
Hejka;-)))
Zjesc na kanapkach;-) Poza tym robie surowke z rzodkwi, jednak ma ona dosyc
ostry smak i moze nie wszystkim smakowac.
Surowka z bialej rzodkwi
Rzodkiew zetrzec na tarce o grubych oczkach, doprawic smietana, sola i
odrobina pieprzu, ot i cala filozofia;-)
Poszukalam troche w necie i znalazlam 3 przepisy moze wyprobujesz;-))
http://kuchnia.gery.pl/p19.htm
http://www.osuch.cieszyn.net.pl/unia/d_szwecja.htm
http://www.japanforum.org/stronapolska/files/daikon0
1.html
Pozdrawiam serdecznie;-)
Kaliope
--
Barbara Łączna
k...@p...krakow.pl
ICQ 73558372
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2001-08-20 08:28:41
Temat: Re: Rzodkiew
Użytkownik "Renata Kamińska" <R...@v...com.pl> napisał w
wiadomości news:2e7jl9.t7b1.ln@ratbert.vianet...
> A co zrobić z białej rzodkwi?
http://jduszczynska.republika.pl/kuchnia/surowki.htm
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |