« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!newsfeed.gazeta.pl!newsfeed.atman.pl!newsfeed.tpinterne t.pl!nemesis.news.tpi.pl!atlantis.news.tpi.pl!news.tpi.pl!not-for-mail From: "Darek" <b...@w...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Smażone udka kurczaka - jak? Date: Fri, 26 Aug 2005 09:16:27 +0200 Organization: tp.internet - http://www.tpi.pl/ Lines: 10 Message-ID: <demfl6$jte$1@nemesis.news.tpi.pl> References: <demeaa$e13$1@inews.gazeta.pl> NNTP-Posting-Host: aut174.neoplus.adsl.tpnet.pl X-Trace: nemesis.news.tpi.pl 1125040614 20398 83.27.27.174 (26 Aug 2005 07:16:54 GMT) X-Complaints-To: u...@t...pl NNTP-Posting-Date: Fri, 26 Aug 2005 07:16:54 +0000 (UTC) X-Priority: 3 X-MSMail-Priority: Normal X-Newsreader: Microsoft Outlook Express 6.00.2900.2180 X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2900.2180 X-RFC2646: Format=Flowed; Original Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:246782 Ukryj nagłówki najlepiej najpierw natrzec je oliwa i przyprawa do kurczaka |
Zobacz także