Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Suchy mak mielony

Grupy

Szukaj w grupach

 

Suchy mak mielony

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 2


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2008-12-22 13:32:27

Temat: Suchy mak mielony
Od: EwA <s...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Witam, czy ktos moglby mi poradzic, jak zrobic mase makowa do strucli z
gotowego mielonego maku? W przepisie na torebce kaza dodac mleka, ale
to juz zmieni smak masy i taka strucelka chyba dlugo nie polezy, bo masa
szybciej skwasnieje. Jesli zaleje woda, to jak taki zmielony mak
odcedzic? Chyba sobie nie ulatwilam pracy tym gotowym makiem :0(
Pozdr.
EwA

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


2. Data: 2008-12-22 14:01:46

Temat: Re: Suchy mak mielony
Od: Panslavista <p...@g...com> szukaj wiadomości tego autora

On 22 Gru, 14:32, EwA <s...@p...onet.pl> wrote:
> Witam, czy ktos moglby mi poradzic, jak zrobic mase  makowa do strucli z
> gotowego mielonego maku? W przepisie na torebce kaza dodac mleka, ale
> to juz zmieni smak masy i taka strucelka chyba dlugo nie polezy, bo masa
> szybciej  skwasnieje. Jesli zaleje woda, to jak taki zmielony mak
> odcedzic?  Chyba sobie nie ulatwilam pracy tym gotowym makiem :0(
> Pozdr.
> EwA

Przecież mak gotujesz z tym mlekiem...

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

PARCHŁO!!!!
SYLO!
Re: JADŁAM
panga?
Jak spienić mleko ?

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a

zobacz wszyskie »