« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2008-12-22 13:32:27
Temat: Suchy mak mielonyWitam, czy ktos moglby mi poradzic, jak zrobic mase makowa do strucli z
gotowego mielonego maku? W przepisie na torebce kaza dodac mleka, ale
to juz zmieni smak masy i taka strucelka chyba dlugo nie polezy, bo masa
szybciej skwasnieje. Jesli zaleje woda, to jak taki zmielony mak
odcedzic? Chyba sobie nie ulatwilam pracy tym gotowym makiem :0(
Pozdr.
EwA
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2008-12-22 14:01:46
Temat: Re: Suchy mak mielonyOn 22 Gru, 14:32, EwA <s...@p...onet.pl> wrote:
> Witam, czy ktos moglby mi poradzic, jak zrobic mase makowa do strucli z
> gotowego mielonego maku? W przepisie na torebce kaza dodac mleka, ale
> to juz zmieni smak masy i taka strucelka chyba dlugo nie polezy, bo masa
> szybciej skwasnieje. Jesli zaleje woda, to jak taki zmielony mak
> odcedzic? Chyba sobie nie ulatwilam pracy tym gotowym makiem :0(
> Pozdr.
> EwA
Przecież mak gotujesz z tym mlekiem...
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |