Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Szarlotka Joasi Duszczynskiej

Grupy

Szukaj w grupach

 

Szarlotka Joasi Duszczynskiej

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2003-08-29 12:00:45

Temat: Szarlotka Joasi Duszczynskiej
Od: Lia <L...@a...poczta.onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


U mnie powstanie w ten weeknd.
Stad pytanie, w jakiej temperaturze podpiec pierwsza czesc ciasta?
Tez 175 stopni - tak jak potem całosc?

--
Lia GG 1516512 ICQ 166035154
O wszystkim decyduje środowisko. Dlatego anioły fruwające w niebie mają
piękne skrzydła, natomiast anioły chodzące po ziemi mają piękne nogi.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2003-08-29 18:14:51

Temat: Re: Szarlotka Joasi Duszczynskiej
Od: "misia31" <m...@N...gazeta.pl> szukaj wiadomości tego autora

> Stad pytanie, w jakiej temperaturze podpiec pierwsza czesc ciasta?
> Tez 175 stopni - tak jak potem całosc?
>

Proponuje 180 stopni, według mnie to bezpieczna temperatura. Pieke w niej
czesto, i nie mam potem problemów z wypiekami

misia31


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-08-29 18:18:15

Temat: Re: Szarlotka Joasi Duszczynskiej
Od: Lia <L...@a...poczta.onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Dnia 2003-08-29 20:14:51 w sprzyjających i niepowtarzalnych okolicznościach
przyrody grupowicz *misia31* skreślił te oto słowa:


> Proponuje 180 stopni, według mnie to bezpieczna temperatura. Pieke w niej
> czesto, i nie mam potem problemów z wypiekami

Dzieki, takoż zrobie... jeszcze tylko jutro antonówki na rynku musze dorwac
:)

--
Lia GG 1516512 ICQ 166035154
O wszystkim decyduje środowisko. Dlatego anioły fruwające w niebie mają
piękne skrzydła, natomiast anioły chodzące po ziemi mają piękne nogi.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-09-01 11:35:03

Temat: Re: Szarlotka Joasi Duszczynskiej
Od: "Joanna Duszczyńska" <j...@p...onet.pl> szukaj wiadomości tego autora


Użytkownik "Lia" <L...@a...poczta.onet.pl> napisał w wiadomości
news:fx4f7ckomi1o$.dlg@Lia.pyry.net...
>
> Dzieki, takoż zrobie... jeszcze tylko jutro antonówki na rynku musze
dorwac
> :)

I jak?, że zapytam z nieskromnej ciekawości?
--
Joanna
http://jduszczynska.republika.pl


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


1. Data: 2003-09-01 14:43:21

Temat: Re: Szarlotka Joasi Duszczynskiej
Od: Lia <L...@a...poczta.onet.pl> szukaj wiadomości tego autora

Dnia 2003-09-01 13:35:03 w sprzyjających i niepowtarzalnych okolicznościach
przyrody grupowicz *Joanna Duszczyńska* skreślił te oto słowa:


> I jak?, że zapytam z nieskromnej ciekawości?

Masz racje piszac, ze NIC nie zostaje na drugi dzien :) P y c h o t a :)
Jutro robie znowu :)
--
Lia GG 1516512 ICQ 166035154
O wszystkim decyduje środowisko. Dlatego anioły fruwające w niebie mają
piękne skrzydła, natomiast anioły chodzące po ziemi mają piękne nogi.

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

jaki sos przyrządzić....
seler naciowy- jakis pomysl?
Pytanie do Magdy Basset o Pasta primavera
Przepisy na drinki z alkoholem
suszone pomidory i olej czosnkowy

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a

zobacz wszyskie »