Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Tastes like chicken... - czym doprawić rzeczy "na parze"? :( Re: Tastes like chicken... - czym doprawić rzeczy "na parze"? :(

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Tastes like chicken... - czym doprawić rzeczy "na parze"? :(

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed.
atman.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!newsfeed.pionier.net.pl!news.man.poznan.
pl!not-for-mail
From: Yarael Poof <m...@p...onet.usunto.pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Tastes like chicken... - czym doprawić rzeczy "na parze"? :(
Date: Sat, 08 Feb 2014 17:13:13 +0100
Organization: POZMAN - http://www.man.poznan.pl/
Lines: 23
Message-ID: <ld5l1t$srr$1@sunflower.man.poznan.pl>
References: <ld56ql$isi$1@sunflower.man.poznan.pl>
<j...@4...net>
<ld5dga$l0k$1@sunflower.man.poznan.pl>
<11pawg1hciaia$.1g80i588dr9yb.dlg@40tude.net>
NNTP-Posting-Host: d36-51.icpnet.pl
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset=UTF-8; format=flowed
Content-Transfer-Encoding: 8bit
X-Trace: sunflower.man.poznan.pl 1391875965 29563 77.65.36.51 (8 Feb 2014 16:12:45
GMT)
X-Complaints-To: t...@m...poznan.pl
NNTP-Posting-Date: Sat, 8 Feb 2014 16:12:45 +0000 (UTC)
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows NT 6.1; WOW64; rv:24.0) Gecko/20100101
Thunderbird/24.3.0
In-Reply-To: <11pawg1hciaia$.1g80i588dr9yb.dlg@40tude.net>
X-Antivirus: avast! (VPS 140208-0, 2014-02-08), Outbound message
X-Antivirus-Status: Clean
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:354700
Ukryj nagłówki

W dniu 2014-02-08 16:22, Ikselka pisze:
> Dnia Sat, 08 Feb 2014 15:04:21 +0100, Yarael Poof napisał(a):
>
>> A tu mówimy o
>> mięsię mniej lub bardzie gotowanym i to bez soli zasadniczo. Dlatego
>> myślałem, żeby go to najpierw w czymś parę dni potrzymać i potem dopiero
>> gotować (w nastrzyk nie będę się bawił, co najwyżej ponakłuwam.
>
> Nie musisz nawet nakłuwać - wystarczy grubo zemleć i dodać łyżeczkę
> żelatyny, przyprawy, nieco soli peklowej (ale jednak), napełnić szynkowar
> (stosując woreczki), przetrzymać w lodówce około godziny i gotować.
>
OK, ale wracamy do głównego pytania. JAKIE przyprawy? :)
Co byś zaproponowała do kurczaka/indyka. Zasadniczo do mięsa bez smaku
niby pasuje wszystko, ale powiedzmy, co polecacie? :)


Maciek

---
Ta wiadomość e-mail jest wolna od wirusów i złośliwego oprogramowania, ponieważ
ochrona avast! Antivirus jest aktywna.
http://www.avast.com

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
08.02 ZZZ
08.02 Ikselka
08.02 Stokrotka
08.02 Ikselka
08.02 @
08.02 @
08.02 czeremcha
08.02 Yarael Poof
08.02 Ikselka
12.02 Waldemar Krzok
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?
SZOK
Kara wiezienia.