« poprzedni wątek | następny wątek » |
11. Data: 2007-10-02 20:29:53
Temat: Re: Wasabi
Użytkownik "Wojciech Karczewski" <w...@w...pl> napisał w wiadomości
news:fdtcio$blf$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Witam serdecznie.
> Czy stosujecie paste wasabi nieco mniej ortodoksyjnie niz do sushi lub
> sushimi?Macie moze jakies pomysly i moglibyscie sie nimi ze mna
> podzielic?Napewno macie, nie watpie ze moze byc inaczej:))
> Pozdrawiam
witam cie wojtku
ja dodaje do shtolca robi sie ślicznie brunatno zielony
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
12. Data: 2007-10-02 21:01:04
Temat: Re: WasabiDnia Tue, 2 Oct 2007 19:44:06 +0200, Wojciech Karczewski napisał(a):
> Do Als-a: hahahahaha.Kolega to zdaje sie prawdziwy "iron man".Chapeau
> bas:))Napewno sprobuje:)
Czasami ten sam kolega lubi też butelkę sosu sojowego wypić. Ale żeby było
zdrowo, tego z obniżoną zawartością soli ;-) Zdarza mu się też chrupać
papryczki chilli.
--
Pozdrawiam, Als (w mailu nie mam żadnej jedynki)
[Humor zeszytów] Kukurydza rośnie w kaburach i ma żółte zęby.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
13. Data: 2007-10-06 16:06:15
Temat: Re: Wasabi
Użytkownik "Wojciech Karczewski" <w...@w...pl> napisał w wiadomości
news:fdtcio$blf$1@nemesis.news.tpi.pl...
> Witam serdecznie.
> Czy stosujecie paste wasabi nieco mniej ortodoksyjnie niz do sushi lub
> sushimi?Macie moze jakies pomysly i moglibyscie sie nimi ze mna
> podzielic?Napewno macie, nie watpie ze moze byc inaczej:))
> Pozdrawiam
> Wojtek
Do szynki w plasterkach,
do kiełbasy w plasterkach,
do golonki...
Mnie najbardziej interesuje czy
to wasabi urośnie w Polsce?
Tylko skąd sadzonki?
Pozdrowienia. Krzysztof z Tychów.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |