« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!news.cyf-kr.edu.pl!news.nask .pl!news.nask.org.pl!newsfeed.pionier.net.pl!news.man.poznan.pl!not-for-mail From: "tandoori.curry" <t...@g...com> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: Wieprzowina z szalotkami jabłkami i estragonem Date: Thu, 29 Jun 2017 18:28:43 +0200 Organization: POZMAN - http://www.man.poznan.pl/ Lines: 10 Message-ID: <oj39rr$6jc$1@sunflower.man.poznan.pl> References: <oj32n6$ma0$1@sunflower.man.poznan.pl> <o...@t...wroclaw.vectranet.pl> NNTP-Posting-Host: d146-77.icpnet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset=iso-8859-2 Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: sunflower.man.poznan.pl 1498753723 6764 109.173.146.77 (29 Jun 2017 16:28:43 GMT) X-Complaints-To: t...@m...poznan.pl NNTP-Posting-Date: Thu, 29 Jun 2017 16:28:43 +0000 (UTC) User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; Linux x86_64; rv:52.0) Gecko/20100101 Thunderbird/52.1.1 In-Reply-To: <o...@t...wroclaw.vectranet.pl> Content-Language: ru-RU Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:377277 Ukryj nagłówki OK. Rozumiem. Margaryna nie. Następnym razem spróbuję z masłem. Na pewno |
Zobacz także