Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Wieprzowina z szalotkami jabłkami i estragonem Re: Wieprzowina z szalotkami jabłkami i estragonem

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: Wieprzowina z szalotkami jabłkami i estragonem

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!agh.edu.pl!news.agh.edu.pl!newsfeed2.atman.pl!newsfeed.
atman.pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!news.unit0.net!eternal-september.org!fee
der.eternal-september.org!news.eternal-september.org!.POSTED!not-for-mail
From: "Pszemol" <P...@P...com>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: Wieprzowina z szalotkami jabłkami i estragonem
Date: Fri, 30 Jun 2017 21:45:20 -0500
Organization: A noiseless patient Spider
Lines: 1
Message-ID: <oj724u$o9$1@dont-email.me>
References: <oj32n6$ma0$1@sunflower.man.poznan.pl>
<o...@t...wroclaw.vectranet.pl>
<oj39rr$6jc$1@sunflower.man.poznan.pl>
<o...@t...wroclaw.vectranet.pl>
<oj58gd$rvk$1@usenet.news.interia.pl>
<o...@t...wroclaw.vectranet.pl>
<oj60er$sbt$1@sunflower.man.poznan.pl> <oj636d$7uj$1@news.icm.edu.pl>
<oj63pe$h9l$1@sunflower.man.poznan.pl>
Reply-To: "Pszemol" <P...@B...com>
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; format=flowed; charset="iso-8859-2"; reply-type=original
Content-Transfer-Encoding: 8bit
Injection-Date: Sat, 1 Jul 2017 02:41:35 -0000 (UTC)
Injection-Info: mx02.eternal-september.org;
posting-host="0b918f1bfbc30140b8a9a5e1da632b73"; logging-data="777";
mail-complaints-to="a...@e...org";
posting-account="U2FsdGVkX1/7gUwWQPOTWiIrVO3gMzrY"
X-MimeOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V14.0.8117.416
In-Reply-To: <oj63pe$h9l$1@sunflower.man.poznan.pl>
X-Newsreader: Microsoft Windows Live Mail 14.0.8117.416
Importance: Normal
Cancel-Lock: sha1:ld6UBzUqjQzNmEQWloXGO59dCJ0=
X-Priority: 3
X-MSMail-Priority: Normal
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:377284
Ukryj nagłówki

"tandoori.curry" <t...@g...com> wrote in message
news:oj63pe$h9l$1@sunflower.man.poznan.pl...
> Zupełnie sie mineliśmy...))

U tej pani to całkiem normalne, nie przejmuj się ;-)

Też się zastanawiałem po co dodawać margarynę do oliwy.
Margaryna to przecież vege olej nieco przetworzony chemicznie
aby był ciałem stałym w temperaturze pokojowej a nie płynem.

Możliwe że rzeczywiście dla oszczędności kasy, bo oliwa
droższa od oleju czy margaryny.

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
01.07 Stokrotka
01.07 tandoori.curry
01.07 Animka
05.07 Jivanmukta
05.07 Stokrotka
05.07 Qrczak
05.07 Jarosław Sokołowski
10.07 Pszemol
10.07 Jivanmukta
10.07 Jivanmukta
11.07 Animka
12.07 Trefniś
13.07 Jivanmukta
15.07 Trefniś
18.07 i...@g...pl
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?