« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2003-12-19 08:10:48
Temat: Wigilia - rybkaPoszukuje sprawdzonego przepisu na rybkę wigilijną "na cieplo".
Najlepiej Pstrąg lub Dorsz pieczony.
Jestem laikiem w sprawie przyrzadzania rybek wiec poprosze takze o dobre
rady.
Z gory dziekuje
i pozdrawiam wszystkich w prawdziwie świątecznym nastroju :)
Kasia
--
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2003-12-19 12:29:47
Temat: Re: Wigilia - rybka
Użytkownik "Kasi" <k...@o...pl> napisał w wiadomości
news:3405-1071821462@213.17.192.18...
> Poszukuje sprawdzonego przepisu na rybkę wigilijną "na cieplo".
> Najlepiej Pstrąg lub Dorsz pieczony.
> Jestem laikiem w sprawie przyrzadzania rybek wiec poprosze takze o dobre
> rady.
> Z gory dziekuje
> i pozdrawiam wszystkich w prawdziwie świątecznym nastroju :)
> Kasia
>
>
Ja pstrąga saute pieke w piekarniku...ale wczesniej ryby wkładam do zalewy
(pół porcji piwa, pół porcji oleju, 1-2 opakowania przypraw do ryb, ja
używam Kamis). Dobrze żeby poleżały w tej zalewie kilka godzin(wtedy są
aromatyczne), potem do piekarnika, a w nim maksymalnie pół godziny.
pozdrawiam również bardzo świątecznie,
Iza
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2003-12-19 12:48:57
Temat: I co Ty na to Władysławie?/Re: Wigilia - rybka
Użytkownik "Iza Grzyb" <i...@e...pl> napisał w wiadomości
news:brur2v$a0d$1@nemesis.news.tpi.pl...
>
> Ja pstršga saute pieke w piekarniku...ale wczesniej ryby wkładam do zalewy
> (pół porcji piwa, pół porcji oleju, 1-2 opakowania przypraw do ryb, ja
> używam Kamis). Dobrze żeby poleżały w tej zalewie kilka godzin(wtedy sš
> aromatyczne),
no właśnie?
Po co luźne mięso macerować?
d.
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |