Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia Wok+wolowina

Grupy

Szukaj w grupach

 

Wok+wolowina

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2000-04-06 13:54:52

Temat: Wok+wolowina
Od: "Jader" <j...@p...com.pl> szukaj wiadomości tego autora

Dostalem wlasnie (pozyczono mi) woka. Mam straszna treme. Jakies rady?
Bardzo prosze...
Aha. I mam kawalek pieknej poledwicy wolowej. Mozna to jakos na tym woku,
zeby bylo cudne?

Jader


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2000-04-06 19:51:16

Temat: Re: Wok+wolowina
Od: "Danka" <j...@n...nl> szukaj wiadomości tego autora


Jader <j...@p...com.pl> schreef in berichtnieuws
8ci53k$fkk$...@f...man.torun.pl...
> Dostalem wlasnie (pozyczono mi) woka. Mam straszna treme. Jakies rady?
> Bardzo prosze...
> Aha. I mam kawalek pieknej poledwicy wolowej. Mozna to jakos na tym woku,
> zeby bylo cudne?
>
> Jader
>
> Na pewno musisz go ( woka ) pozadnie rozgrzac i dokladnie rozprowadzic
olej lub oliwe nie tylko po dnie, ale i po sciankach. A co do mieska, to
pomysle zanim podam przepis na jakos trutke :). Ale na ladnym woku powinna
ladnie wygladac bez niczego....
Danka


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

gyros
Jakie środki odchudzjace??
Odkurzacz - jaki ?
cisza
pyzy?

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a

zobacz wszyskie »