« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2002-02-23 16:26:17
Temat: Zielona fasolkaKupiłam dziś w supermarkecie na próbę paczkę czegoś o nazywie "fasola
kolorowa" - małe (mniejsze od grochu) okrągłe, zielone nasionka - suche.
Macie pomysł, jak to wykorzystać? Na opakowaniu jest tylko normalny przepis
na gotowanie fasoli - czyli moczyć, solić gotować:))) Ale z czym to jeść,
albo do czego dorzucić???
Anka
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
1. Data: 2002-02-23 17:43:22
Temat: Re: Zielona fasolka
Użytkownik Miranka <a...@s...pl> w wiadomości do grup dyskusyjnych
napisał:a58fs3$bar$...@h...uw.edu.pl...
> Kupiłam dziś w supermarkecie na próbę paczkę czegoś o nazywie "fasola
> kolorowa" - małe (mniejsze od grochu) okrągłe, zielone nasionka - suche.
> Macie pomysł, jak to wykorzystać? Na opakowaniu jest tylko normalny
przepis
> na gotowanie fasoli - czyli moczyć, solić gotować:))) Ale z czym to jeść,
> albo do czego dorzucić???
> Anka
>
>
Do sałatki warzyenej zamiast groszku konserwowego, do zupki gulaszopodobnej
razem z czerwoną fasolką, do sałatki na bazie różnych grochowatych i
fasolowatych :)
Wkn
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
1. Data: 2002-02-24 17:55:48
Temat: Re: Zielona fasolkawydaje mi sie ze to fasolka mung...dobre na kielki albo ugotowac, tylko
trzeba uażać bo latwo sie rozgotowuje.
pozdrawiam
Basia
>
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |