« poprzedni post | następny post » |
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!newsfeed.pionier.net.pl!news.internetia. pl!news.nask.pl!news.nask.org.pl!news.onet.pl!newsgate.onet.pl!niusy.onet.pl From: "mirek dziobiński" <m...@o...pl> Newsgroups: pl.rec.kuchnia Subject: Re: a propos wędzenia... Date: 20 May 2008 11:09:04 +0200 Organization: Onet.pl SA Lines: 8 Message-ID: <2...@n...onet.pl> References: <g0u3gq$f91$1@news.onet.pl> NNTP-Posting-Host: newsgate.onet.pl Mime-Version: 1.0 Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2" Content-Transfer-Encoding: 8bit X-Trace: newsgate.test.onet.pl 1211274544 8787 213.180.130.18 (20 May 2008 09:09:04 GMT) X-Complaints-To: a...@o...pl NNTP-Posting-Date: 20 May 2008 09:09:04 GMT Content-Disposition: inline X-Mailer: http://niusy.onet.pl X-Forwarded-For: 213.241.73.242, 192.168.243.198 X-User-Agent: Mozilla/4.0 (compatible; MSIE 6.0; Windows NT 5.0) Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:313487 Ukryj nagłówki głównie zastanawiam się, czy duży procent kory w stosunku do czystego drewna na |
Zobacz także