Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia caccuccio

Grupy

Szukaj w grupach

 

caccuccio

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 2


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2007-12-23 20:58:48

Temat: caccuccio
Od: "LADRO" <g...@w...pl> szukaj wiadomości tego autora

Poszukuję przepis na caccuccio albo osoby która przetłumaczy
mi ten przepis z norweskiego:

"1,25 dl extra vergine olivenolje
1 middels stor lok, finhakket
1 middels stor gulrot, finhakket
1 stangselleri, finhakket
1,25 dl persille, hakket
1 liten chili, finhakket
1 liten hummer med skall
1 middelstor akkar, renset og skaret i ringer
315 g blekksprut (calamari), skaret i tommelbrede biter
8 sjokreps
2,5 dl torr hvitvin (noen insisterer pa toscansk rodvin!)
1,25 dl kokende vann
300 g tomater, moset i mikser, eller hermetiske
salt
500 g blaskjell
500 g muslinger, sand-, hjerte-, venus- eller kamskjell (min. 2 typer)
2 fileterte uer skaret i biter
625 g brasme, breiflabb, gjerne ogsa kveite, torsk eller steinbit, filetert
og skaret i biter
315 g rodha eller piggha, skaret i biter (ikke ta ut beina)
8-10 tykke skiver, 2 dager gammelt brod
2-3 hvitlokfedd, delt i to
Renskjar fisken, sa du kan sette hoder og annet avfall til trekking. Varm
oljen i en stor kasserolle over middels varme. Ha i lok, persille og chili,
og trekk loken forsiktig til den begynner a ta farge. Tilsett blekksprut og
sa akkar og la det trekke forsiktig i 10-30 minutter (etter storrelsen pa
bitene).

Hell i vinen og det varme vannet. Tilsett tomater og smakok i 10 minutter.
Smak til med salt.
Dampkok blaskjell og sandskjell i en annen stor kasserolle med vann over
middels varme til skjellene apner seg. Sil av vasken og ha den i suppen.
Legg oppi all fisk, forst pigghaen sammen med gulrot og selleri, 10 minutter
senere resten, og la suppen smakoke til den er uklar. Legg oppi hummer og
til sist skjellene og rekene.

I mellomtiden: Rist brodskivene og gni dem inn med hvitlok. Legg dem i
bunnen av tallerkenene. Os opp fiskesuppen forsiktig og server rykende varm.

Er du usikker pa koketid, anbefales a koke disse ingrediensene hver for
seg".

pozdrawiam grzesiek

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


2. Data: 2007-12-29 03:04:30

Temat: Re: caccuccio
Od: "Aicha" <b...@t...pl> szukaj wiadomości tego autora

Użytkownik "LADRO" napisał:

> Poszukuję przepis na caccuccio albo osoby która przetłumaczy

Taki:
http://www.theflorentine.net/articles/article-view.a
sp?issuetocId=1480
wystarczy?

--
Pozdrawiam - Aicha


› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Rozowy Cillit Bank usuwa brud z szafek kuchennych
Makłowicz dziś, łosoś
HAIKU
Sernik...nieszczęście. ..
HAIKU

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5
Vitruvian Man - parts 7-11a
Vitruvian Man - parts 1-6

zobacz wszyskie »