« poprzedni wątek | następny wątek » |
1. Data: 2006-03-23 14:37:48
Temat: chlebek czosnkowy z maszyny i nie tylko :)Wlasnie upieklam i polecam ,bo bardzo pyszny !
http://www.gotowanie.wkl.pl/przepis2519.html?PHPSESS
ID=05dbce5f4ea4ccd6be8a7ab4254bf9cf
Zrobilam prawie wszystko wedlug przepisu .Skladniki wrzucilam do maszyny
(drozdzy uzylam instant dr.Oetkera),
nastawilam program 1(zwykly) ,a utarty serek wymieszny z papryka dodalam
ok.45 min przed koncem pieczenia .
.
pozdrawiam serdecznie !
monia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
Zobacz także
2. Data: 2006-03-23 19:11:54
Temat: Re: chlebek czosnkowy z maszyny i nie tylko :)On Thu, 23 Mar 2006 15:37:48 +0100 I had a dream that Monika
<m...@p...gazeta.pl> wrote:
>Wlasnie upieklam i polecam ,bo bardzo pyszny !
>http://www.gotowanie.wkl.pl/przepis2519.html?PHPSES
SID=05dbce5f4ea4ccd6be8a7ab4254bf9cf
>Zrobilam prawie wszystko wedlug przepisu .Skladniki wrzucilam do maszyny
>(drozdzy uzylam instant dr.Oetkera),
>nastawilam program 1(zwykly) ,a utarty serek wymieszny z papryka dodalam
>ok.45 min przed koncem pieczenia .
Naprawdę aż 50 g drożdży? To strasznie dużo jak na maszynę...
--
Grzegorz Janoszka
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
3. Data: 2006-03-23 22:28:04
Temat: Re: chlebek czosnkowy z maszyny i nie tylko :)
Użytkownik "Grzegorz Janoszka"
<G...@S...pro.onet.pl> napisał w wiadomości
>
> Naprawdę aż 50 g drożdży? To strasznie dużo jak na maszynę...
tu jest chyba pomylka,ktorej nie wylapalam ,
a i tak dalam 5 g drozdzy instant :)
monia
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
4. Data: 2006-03-24 06:55:40
Temat: Re: chlebek czosnkowy z maszyny i nie tylko :)Hej,
Użytkownik "Monika" <m...@p...gazeta.pl> napisał w wiadomości
news:dvubrs$lnm$1@atena.e-wro.net...
> Wlasnie upieklam i polecam ,bo bardzo pyszny !
>
>
http://www.gotowanie.wkl.pl/przepis2519.html?PHPSESS
ID=05dbce5f4ea4ccd6be8a7
ab4254bf9cf
>
pozdrawiam serdecznie !
> monia
>
Już kiedyś podawałam tu ten przepis, a dostałam go od mojej znajomej kilka
lat temu.
Maszyna nie jest do tego niezbędna, chlebek wyrabia się błyskawicznie, no i
lepsze są świeże drożdże w ilości 1 dkg drożdży na 100 dkg mąki.
Do ciasta przed pieczeniem można też dodać wędzony boczek pokrojony w
kostkę, przysmażone ćwiartki pieczarek etc.
Pozdrawiam
Gocha
› Pokaż wiadomość z nagłówkami
« poprzedni wątek | następny wątek » |