Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia chrupka panierka

Grupy

Szukaj w grupach

 

chrupka panierka

Liczba wypowiedzi w tym wątku: 1


« poprzedni wątek następny wątek »

1. Data: 2003-01-27 20:31:16

Temat: chrupka panierka
Od: o...@p...onet.pl szukaj wiadomości tego autora

Hi,
Wlasnie wyprobowalem sposob na chrupka panierke z maka ziemniaczana i mi nie
wyszla, zostal taki bialy osad na kurczaku, macie pomysl dlaczego i jak temu
zaradzic??? Smak jest ok, ale wyglad :(

Leon

--
Wysłano z serwisu OnetNiusy: http://niusy.onet.pl

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


Zobacz także


1. Data: 2003-01-27 20:50:24

Temat: Re: chrupka panierka
Od: "walkie!" <w...@w...net.pl> szukaj wiadomości tego autora

o...@p...onet.pl wrote:
> Hi,
> Wlasnie wyprobowalem sposob na chrupka panierke z maka ziemniaczana i mi nie
> wyszla, zostal taki bialy osad na kurczaku, macie pomysl dlaczego i jak temu
> zaradzic??? Smak jest ok, ale wyglad :(
>
> Leon
>
Albo za zimny tluszcz albo za duzo maki (monki)

--
===========================
/ walkie-talkie! GG:411958 \
/ w...@w...net.pl \
/ \
/ Nawet ząb bywa wstawiony! \
===========================

› Pokaż wiadomość z nagłówkami


 

strony : [ 1 ]


« poprzedni wątek następny wątek »


Wyszukiwanie zaawansowane »

Starsze wątki

Szczawiowa ze słoiczka
Ciekawy sposób picia wódki
pytanie o nalewke czosnkowo cytrynowa bez alk.
makaron z koperkiem
sernik "alkoholizowany"

zobacz wszyskie »

Najnowsze wątki

Polska [masowo - przyp. JMJ] importuje paprykę, a polska gnije na polach
Saturator do wody gazowanej CO2.
Senet parts 1-3
Chess
Dendera Zodiac - parts 1-5

zobacz wszyskie »