Strona główna Grupy pl.rec.kuchnia co można zrobić do kaszy gryczanej? Re: co można zrobić do kaszy gryczanej?

Grupy

Szukaj w grupach

 

Re: co można zrobić do kaszy gryczanej?

« poprzedni post następny post »
Path: news-archive.icm.edu.pl!news.gazeta.pl!newsfeed.pionier.net.pl!news.glorb.com!p
ostnews.google.com!y43g2000cwc.googlegroups.com!not-for-mail
From: "JaMyszka" <j...@g...pl>
Newsgroups: pl.rec.kuchnia
Subject: Re: co można zrobić do kaszy gryczanej?
Date: 9 May 2006 00:46:17 -0700
Organization: http://groups.google.com
Lines: 31
Message-ID: <1...@y...googlegroups.com>
References: <e3g84p$o37$1@atlantis.news.tpi.pl><e3gctn$4kf$1@inews.gazeta.pl>
<e3pelp$4ee$1@atlantis.news.tpi.pl>
NNTP-Posting-Host: 194.187.181.4
Mime-Version: 1.0
Content-Type: text/plain; charset="iso-8859-2"
Content-Transfer-Encoding: quoted-printable
X-Trace: posting.google.com 1147160783 12570 127.0.0.1 (9 May 2006 07:46:23 GMT)
X-Complaints-To: g...@g...com
NNTP-Posting-Date: Tue, 9 May 2006 07:46:23 +0000 (UTC)
In-Reply-To: <e3pelp$4ee$1@atlantis.news.tpi.pl>
User-Agent: G2/0.2
X-HTTP-UserAgent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; pl-PL; rv:1.7.12)
Gecko/20050919 Firefox/1.0.7,gzip(gfe),gzip(gfe)
X-HTTP-Via: 1.1 proxy.kom-net.pl:3128 (squid/2.5.STABLE12)
Complaints-To: g...@g...com
Injection-Info: y43g2000cwc.googlegroups.com; posting-host=194.187.181.4;
posting-account=1J775Q0AAADmrqjJJQJZCkEEkqBUS_i6
Xref: news-archive.icm.edu.pl pl.rec.kuchnia:268357
Ukryj nagłówki


@(usun.cyfry.456)poczta.onet.pl napisał(a):

> > Babka z kaszy gryczanej: kasza ugotowana + biały ser (1:1 mniej więcej) +
> > zeszklona posiekana cebula + jajko + przyprawy wedle uznania. Włożyć masę do
> > dowolnej formy, upiec, podać z sosem pieczarkowym i surówkami, jakie się
> > lubi.
> Przygotowałam masę, ale nie wiem, jak ją upiec: w jakiej temperaturze,
> jak długo, jak sprawdzić, czy jest gotowe?

Nie robiłam nigdy tego, ale patrząc na przepis, mamy tu do czynienia
z gotowymi produktami.
Chodzi, więc, o ścięcie sera (podobnie jak w serniku) oraz o
ścięcie jajka.
Ja bym dała 180 st C na 15 - 20 min.
Sama zobaczysz po tym pierwszym razie, jakie korekty trzeba
wprowadzić.
Jedno jest pewne - niezależnie od tego jak zrobisz, nikomu nie
zaszkodzi i będzie smakowało:)
Być może, że dłużej, ale w niższej temp.?

--
Pozdrawiam :)
JM
http://www.bykom-stop.avx.pl/index.html ; http://ortografia.pl/
Bezpieczny wolontariat: http://www.fah.pooh.priv.pl/

 

Zobacz także


Następne z tego wątku Najnowsze wątki z tej grupy Najnowsze wątki
09.05 @(usun.cyfry.456)poczta.onet.pl
"Schabowe"
www.kingtrust.to Cloned Cards With Pin Shop Dumps Vaild Sell Good Cashapp Paypal Transfer Wu Money gram payonee
Jak zrobić lody, nie zamarzające na kamień w zamrażarce?
Olej rzepakowy
BEST DUMPS CLONING(www.kingtrust.to) TRACK 1&2 SITE SEARCH 2023 Go to any ATM and make your cashout
Mikroplastik w żywności.
Orzechy, pestki, nasiona.
CEBULA!
Mąka/kasza kukurydziana
kto jadł już robaki ?
Nie ma leniwych klusek!
Robienie wody z mózgów młodzieży
Biszkopt bez przepisu.
Do Spurek, tej idiotki od ,,seleryby".
Trzeba to rozpirzyć w drebiezgi.
Dlaczego faggoci są źli.
Autotranskrypcja dla niedosłyszących
Zmierzch kreta?
is it live this group at news.icm.edu.pl
"Schabowe"
samotworzenie umysłu
Re: Zachód sparaliżowany
Irracjonalność
Jak z tym ubogacaniem?
Demokracja antyludowa?
Trzy łyki eko-logiki ?????
Jak Ursula ze szprycerami interesik zrobiła. ?
Naukowy dowód istnienia Boga.
Aktualizacja hasła dla Polski.
Kup pan elektryka ?